Hlavní obsah

Divoké celebrity: Kteří slavní mají pověst, že to umějí v posteli pořádně roztočit?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes už je běžné, že celebrity mluví o svém sexuálním životě na veřejnosti. Některé z nich občas zajdou tak daleko, že se jeví jako monstra a sexuální mašiny. Patří k nim i jindy slušná Heidi Klum nebo provokativní Lady Gaga? A kdo se v posteli chová jako zvíře?

Článek

Některé z hollywoodských hvězd se vyloženě chlubí svými intimními dobrodružstvími. Možná doufají, že budou populárnější, zajímavější nebo kontroverznější. Ať už je jejich lascivní slova vedou k čemukoli, vypadá to, že divokost má mnoho podob. Kdo to podle všeho umí v posteli pořádně roztočit?

Návyková Jessica Simpson (37)

Kdo by si pomyslel, že bytost tak sladká jako Jessica Simpson umí být i pořádně sprostá? Americký zpěvák a její bývalý partner John Mayer se o ní v roce 2010 zmínil v časopise Playboy. Jessica je prý v posteli bláznivka bláznivá, která se nebojí vůbec ničeho. „Jess je jako droga, kterou jsem ve svém životě potřeboval,“ nešetřil chválou hudebník, který její postelové umění přirovnal ke kokainu. Zmíněná zpěvačka a herečka je prý to nejlepší, co v posteli měl. A nutno dodat, že John má srovnání. Chodil i s kráskou Jennifer Aniston.

Foto: Profimedia.cz

Tato sladká bytost prý umí být i pěkně divokáFoto: Profimedia.cz

Zběsilá Heidi Klum (44)

Heidi Klum, tedy německá topmodelka a andílek Victoria’s Secret, vypadá, jako by do pěti neuměla počítat. Při sexu to ale neplatí. Pro magazín Marie Claire sama pronesla, že je v posteli doslova šílená a zběsilá. „Vždyť je dobré se někdy převléknout a snažit se dělat věci mimo normu,“ prozradila svým fanouškům, kteří od té doby vědí, že Heidi je na oblečky a evidentně má ráda i hraní rolí. Není divné, že je již dvakrát rozvedená?

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum se v posteli ráda pouští za hranice konvencíFoto: Profimedia.cz

Přístupná Lady Gaga (31)

Zhruba před rokem se rozešla se snoubencem, což se řešilo několik měsíců. Taylor Kinney se přitom podle všeho měl moc dobře, neboť zahraničními médii proběhly zvěsti o jejich romantickém chování na veřejnosti, ale zároveň chlípném chování v soukromí. Americká písničkářka a producentka italského původu prý během vztahu právě s Taylorem všude možně rozhlašovala, že je v sexu otevřená čemukoli – i tvrdším praktikám. Lady Gaga na kolenou nebo s bičíkem v ruce? Schválně, jestli to její nový přítel Christian Carino potvrdí…

Foto: Profimedia.cz

K osobnosti Lady Gaga patří extravagance – zjevně nejen v oblékáníFoto: Profimedia.cz

Akční Coco Austin (38)

Coco Austin, známá majitelka obřích ňader, ví, jak si udržet muže. Slavná prsatice, jejímž manželem je rapper Ice-T, veřejně prohlašuje, že s hudební legendou řádí čtyřikrát týdně. O tom, že to asi bude pravda, svědčí její vlastní kolekce erotických hraček, kterou na trh uvedla v roce 2014. Ice-T se snad nikdy nemůže nudit! Mimochodem, kdo by měl o hračky pro dospělé zájem, nechť zavítá na webové stránky Coco.

Foto: Profimedia.cz

Coco Austin vytvořila vlastní kolekci erotických hraček Foto: Profimedia.cz

Hravá Nicki Minaj (34)

Nicki Minaj vysílá mnoho sexuálních signálů a sebevědomě natřásá své pozadí (a údajně twerkuje víc než Miley Cyrus). V předchozích rozhovorech s médii uvedla, že si vždycky chtěla zkusit herectví. Ale že na to zase tolik nespěchá, neboť se svým přítelem v posteli zkouší své vlastní role. Podle ní právě při sexu může být tou, kterou chce být. Na druhou stranu, možná toho Nicki ukazuje až příliš. Do roku 2017 i ona vstoupila jako single dáma, neboť se se svým partnerem Meek Millem rozešla.

Foto: Profimedia.cz

Nicky Minaj miluje postelové hrátkyFoto: Profimedia.cz

Aligátor 50 Cent (42)

Americký gangsta rapper 50 Cent se prý v posteli chová jako zvíře. Aspoň tohle o něm řekla komička Chelsea Handler v rozhovoru s Howardem Sternem, který je znám pro svůj rozhlasový pořad The Howard Stern Show. Blonďatá kráska s čokoládovým umělcem krátce randila v letech 2008 a 2009, přičemž otevřeně přiznala, že chemie mezi nimi byla tak intenzivní a živočišná, že při sexu myslela, že zápasí s aligátorem! A 50 Cent následně potvrdil, že v jejich společné posteli skutečně došlo k poznávání nových, neotřelých věcí.

Foto: Profimedia.cz

Rapper 50 Cent se jistě umí odvázatFoto: Profimedia.cz

A jak to máte vy, řádíte v posteli víc než kdejaká celebrita?

Reklama

Načítám