Hlavní obsah

Dny Marianne nově i na jaře

Foto: Burda

Dny Marianne nově i na jařeFoto: Burda

Aktualizováno

Nejznámější nákupní akci roku vám nemusíme představovat, novinkou ale je, že výhodné nákupy si můžete nyní užít i na jaře! A to dokonce ve dvou termínech.

Článek

Dny Marianne se během své více než dvacetileté tradice staly nejen nákupní, ale také společenskou akcí. Vydáváme se na ně se svými kamarádkami, dětmi, maminkami, sestrami, kolegyněmi a trávíme tak společný čas. Vzhledem k aktuální situaci proběhnou jarní Dny Marianne převážně online – své nákupy si užijete od 16.-18. dubna, přičemž můžete vybírat z více než 300 slevových nabídek do českých a slovenských e-shopů a taky otevřených obchodů, na které se vztahuje vládní výjimka.

Další skvělá zpráva je, že všechny slevové kupony do kamenných obchodů, které získáte při koupi dubnového vydání Marianne, Marianne Bydlení nebo v mobilní aplikaci Dny Marianne, budete moci uplatnit v náhradním termínu 14.-16. května. Kuponovou knížku si tudíž schovejte. V květnu se budete moci zastavit i v oblíbených Marianne Lounges pro připravenou odměnu – dárky za nákupy.

Kde najdete slevové kupony?

Během jarních Dnů Marianne na vás čekají slevy až 50 % a více než 450 exkluzivních nabídek a přes 3000 zapojených obchodů! Slevové kupony najdete v kuponové knížce, kterou dostanete zároveň s dubnovým číslem Marianne nebo Marianne Bydlení. A pokud máte raději elektronickou verzi, můžete si stáhnout aplikaci Dny Marianne, kde budete mít všechny aktuální slevy pohromadě.

Všechny aktuální informace najdete přehledně vypsané na www.dnymarianne.cz.

Reklama

Načítám