Hlavní obsah

Dokonale čistá podlaha jedním tahem

Foto: Philips.cz

Každodenní péče o podlahu bude nyní ještě jednodušší – díky novému bezdrátovému tyčovému vysavači 3 v 1Foto: Philips.cz

Reklama

Nový Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 splňuje všechny požadavky v péči o podlahu. Rychle a efektivně.

Článek

Jestli hledáte opravdu výkonný tyčový vysavač, se kterým zvládnete každodenní úklid mnohem snáze a rychleji než dosud, právě jste ho našli. Jmenuje se Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 a můžete s ním zbavit nečistot všechny typy podlah.

Opravdu výkonný vysavač

Sací výkon digitálního motoru Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 zvládne jakýkoliv povrch a nezastaví ho ani vysoké koberce. Unikátní 360° hubice sbírá prach, písek, drobky, srst a další nečistoty ze všech stran a dokonce i při pohybu zpět, čímž se vysávání stává mnohem efektivnější. S integrovaným LED osvětlením vám už neunikne ani jediné smítko a ergonomický zásobník na prach můžete jednoduše vysypat rovnou do koše, aniž byste se museli dotýkat nečistot. Antialergenní filtr pak zajistí bezpečné a čisté prostředí i pro alergiky.

Foto: Philips.cz

Stírací systém stačí naplnit vodou. Během vysávání sám reguluje její uvolňováníFoto: Philips.cz

Stírám, tedy jsem

Pokud vaše podlaha vyžaduje důkladnější očistu, jednoduše nasaďte stírací systém, který sám reguluje uvolňování vody a udržuje tak optimální vlhkost podlahy po celou dobu mytí. Snadno si poradí i s odolnějšími skvrnami – díky inovativnímu systému AquaBoost stačí sešlápnout pedál, který vypustí více vody. A nejlepší zprávou je, že Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 umí vysávat a vytírat zároveň!

Foto: Philips.cz

S praktickým příslušenstvím vysajete i hůře dostupná místa – například pavučiny na stropěFoto: Philips.cz

Do auta i na gauče

Stisknutím jediného tlačítka také z Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 vyjmete lehký a přenosný ruční vysavač, se kterým jednoduše vysajete hůře dostupná místa doma, nebo třeba i interiér auta. K integrovanému příslušenství patří i dlouhá praktická trubice s kartáčem, s nímž odstraníte i pavučiny u stropu. A chovatelé domácích mazlíčků ocení mini turbo kartáč, který dokonale odstraní srst z měkkých povrchů sedaček a křesel.

Moderní = bezdrátová

Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 obsahuje výkonný akumulátor, takže pracuje bezdrátově, a při plném nabití vydrží až 75 minut vysávání. Díky tomu vysajete celý byt či dům na jedno nabití* a stav lithium-iontové baterie také můžete kontrolovat na digitálním displeji.

Foto: Philips.cz

Mini turbo kartáč si lehce poradí i se srstí domácích mazlíčkůFoto: Philips.cz

Chtěli byste vyzkoušet, jak jednoduchý je každodenní úklid s Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1? Nebudete nic riskovat, protože do 45 dnů od jeho zakoupení můžete využít záruku vrácení peněz. Na digitální motor vysavače navíc máte možnost využít prodlouženou pětiletou záruku.

* Při jednom nabití v závislosti na modelu, s mopovacím nástavcem

Reklama

Načítám