Hlavní obsah

Dopřejte si českou kvalitu bydlení!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Preferujete kvalitní český nábytek vyrobený z materiálů, které neškodí lidskému zdraví? Máte rádi nadčasový design a perfektní zpracování? Jak ale poznáte kvalitní nábytek v nepřeberné nabídce trhu?

Článek

Společnosti, které se podbízejí extrémně nízkými cenami a velmi vysokými slevami, vám pohodu a bezpečí dlouhodobě nezajistí. Objektivním vodítkem vám může být například prestižní značka Česká kvalita – Nábytek, kterou uděluje Asociace českých nábytkářů ve spolupráci s Národním informačním střediskem podpory kvality.

Kvalita výrobků a služeb se již řadu let drží v popředí zájmu, zejména v souvislosti s výskytem nebezpečných, zdravotně závadných a nekvalitních produktů. Program Česká kvalita vznikl právě proto, aby odlišil seriózní a důvěryhodné výrobky a byl dobrým vodítkem pro výběr toho „pravého ořechového“. Program je garantován usnesením vlády. Hlavním smyslem tohoto programu je poukázat na poctivé značky, jimž jsou ocenění udělována jen po přísném a nezávislém ověřování kvality a podléhají pravidelné kontrole.

Sedací souprava Gaja, obývací sestava Milano, police Snake

Sedací souprava Jaga, obývací sestava Torino + Milano

Mezi české firmy produkující kvalitní a cenově dostupný nábytek patří společnost Nadop – Výroba Nábytku, která obdržela prestižní značku Česká kvalita – Nábytek na veškerý vyráběný sortiment. Jsou to nábytkové řady Kuchyně, Skříňový nábytek a ložnice, Čalouněný nábytek, Jídelní stoly a konferenční stolky. Zákazníci se tedy mohou dlouhodobě těšit z užitných vlastností takto oceněného nábytku značky Nadop.

Ložnice Valerie s potiskem OverFace

Kuchyně Image, rozkládací stůl Maxi

Česká kvalita zaručuje spotřebiteli, že zakoupený nábytek prošel náročným hodnocením a testy kvality. Značka umožňuje jednoznačně a jednoduše identifikovat výrobek, který byl přezkoumán kvalifikovanou institucí nejen z hlediska jeho kvality, ale i užitné hodnoty a bezpečnosti! Tím je zaručeno, že má testovaný nábytek ve srovnání s obdobnými výrobky na trhu nadstandardní kvalitu.

Navíc, což je v dnešní době velmi aktuální, je tento nábytek vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů, což se u některých levných produktů z dovozu nedá zaručit! Výrobek je testován (i dodáván zákazníkům) ve smontovaném stavu. Nemůže se tedy stát, že spotřebitel dostane „hromadu prkýnek“, ze kterých je potřeba jednotlivé skříňky teprve sestavit. Na první pohled se zdá, že nesmontované skříňky jsou levnější. Ve finále tomu tak není, protože operace sestavení neprobíhá u výrobce, nýbrž u zákazníka v jeho domově, a to se projeví ve výrazně vyšší ceně montáže.

Dodávkou kuchyně na míru, s kvalitně smontovanými skříňkami přímo od výrobce zákazník ušetří nemalé peníze za zbytečně zdlouhavou montáž a v neposlední řadě také drahocenný čas. Všechny operace, které je možno provést ve výrobě, tak nezatíží domácnost zákazníka nepořádkem a chaosem. Nehledě na to, že některé z těchto operací u zákazníka ani kvalitně provést nelze. Montéři pak normální chod domácnosti omezí mnohem kratší dobu a odpadá zde nebezpečí poškození podlah a podobně.

Ložnice Eset

Kuchyně Magnific s výškově stavitelným ostrůvkem

Kuchyně Aliana

Značkou Česká kvalita – Nábytek může být označen pouze nábytek od českého výrobce (ne dovozce), který prošel systémem zkoušek a hodnocením nezávislé komise. Zkoušky jsou prováděny akreditovanou zkušebnou dle odpovídajících norem. Dodržování kvality a s tím související spokojenost zákazníků je samozřejmě průběžně kontrolována.

S nábytkem značky Nadop se můžete setkat na našem trhu od roku 1990. Více než dvacetileté zkušenosti s výrobou nábytku, moderní výrobní technologie, spolupráce s renomovanými architekty a sledování nových trendů v designu řadí společnost mezi uznávané nábytkáře. Důkazem je také ocenění v soutěži Nábytek roku 2011 a 2012.

Přijďte se přesvědčit do designového studia v Ořechově u Brna, v Praze – Karlíně nebo do sítě spolupracujících kuchyňských a bytových studií v celé ČR. Kontakty a veškeré informace naleznete na www.nadop.cz. Novinky letošního roku společnost představí na výstavách For Arch (17.–21. 9. 2013) a For Interior (26.–29. 9. 2013) v Praze.

Související témata:

Načítám