Hlavní obsah

Dovolená s dětmi na horách s 1 nocí a lanovkou gratis

Foto: dolnimorava.cz

Dovolená na Dolní Moravě – Stezka v oblacíchFoto: dolnimorava.cz

Noc zdarma, lanovka během pobytu gratis, jedinečné animační programy a dětské parky za dveřmi horského apartmánu, překrásná příroda, horský vzduch a kvalitní kuchyně. Wellness hotel Vista a horské chaty na Dolní Moravě nabízí nejlepší dovolenou pro rodiny s dětmi.

Článek

Otevřít okno uprostřed zelených kopců a nadechnout se čerstvého horského vzduchu – to si chce během dovolené dopřát a „dovolit“ každý z nás. Zasloužíme si to.

Léto 2020 – Horský resort Dolní MoravaVideo: dolnimorava.cz

Horský resort Dolní Morava je známý bezkonkurenčním zázemím pro rodiny s dětmi a milovníky nevšedních zážitků. Nad celým areálem bdí okouzlující 55 metrů vysoká Stezka v oblacích, z níž je pohoří Králického Sněžníku s přilehlými tisícimetrovými vrcholy vidět jako na dlani.

Foto: dolnimorava.cz

Horské koloběžky – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Lanovka zdarma

Ke Stezce v oblacích vyjedete jednoduše a pohodlně sedačkovou lanovkou, kterou máte zdarma v rámci všech červnových pobytů, stejně jako během celého léta u vybraných pobytových balíčků.

Foto: dolnimorava.cz

Lanovka gratis k červnovým pobytům – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Cestu z hřebenu dolů si určitě zkraťte Mamutí horskou dráhou. Tato nejnovější a nejdelší bobová dráha v Česku a druhá nejdelší v Evropě svým tři kilometry dlouhým sešupem nabízí skutečně „neskutečné“. Na památku vás během jízdy zvěční fotopasti, takže zážitek si můžete na svém pracovním stole připomínat ještě dlouho poté.

Foto: dolnimorava.cz

Mamutí horská dráha – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Dětské zážitkové parky uprostřed přírody

Naprosto luxusní je vzdálenost dětských zážitkových parků od horských chat i hotelu. Na čerstvém vzduchu čeká na děti oblíbený Mamutíkův vodní park, pískový svět, dětský lanáček, obří mamut se skluzavkou s „chobogánem“, letní tubing, lesní zážitkový park nebo lanový park s adrenalinovou věží.

Foto: dolnimorava.cz

Dětské zážitkové parky – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Program s velkým „P“ a za každého počasí

Děti i rodiče oslní svou propracovaností rodinný koncept a animační programy, a to nejen na čerstvém horském vzduchu, ale také uvnitř hotelu Vista. Děti se zde promění v malé kouzelníky s vůněmi a vytvoří si vlastní esenci namíchanou ze stoprocentně přírodních éterických olejů, které posilují dětskou imunitu. Poznají a prozkoumají bylinkovou zahrádku víly Mateřídoušky na hotelovém palouku a seznámí se s životem ve včelích úlech.

Foto: dolnimorava.cz

Panoramatická restaurace Skalka – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Teď je správný čas pro jednu noc zdarma

Rodinná pohoda na hotelu nebo v horských chatách s pocitem soukromí v apartmánu s vybavenou kuchyní, desítky kilometrů turistických i cyklistických tras přímo za dveřmi, dokonale zvládnutý průvodce s výlety po okolí a křišťálově čistý horský vzduch. Tohle je ta správná volba pro vaši rodinnou dovolenou. Kdy jindy, když ne teď. Do konce června oceníte nejen lanovku, ale také 1 noc zdarma.

Foto: dolnimorava.cz

Lanový park – Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Reklama

Načítám