Hlavní obsah

Editorial: Těšte se na test lodiček s Gábinou Partyšovou!

Foto: Greta Blumajerová

Jsou drahé boty pohodlnější než ty levné? Sledujte náš test!Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte někdy nad tím, jak se asi chodí v lodičkách za 12 tisíc? A jak moc se drahé boty liší od těch levných? My nad tím přemýšlíme poměrně často, a tak jsme se rozhodli tenhle problém s konečnou platností rozlousknout.

Článek

Je někdy až astronomická cena zárukou, že se vám v botách bude dobře chodit? Nebo platíte opravdu jen za značku a při chůzi v lodičkách ani nepoznáte, jestli stály tisícovku, nebo částku desetkrát vyšší?

Na různých foceních se nám tu sešla už pěkná řádka bot, z nichž některé jsou k mání za částky blížící se průměrnému měsíčnímu platu. Čas od času se tak v redakci rozběhla debata, jestli za tu cenu také stojí. A právě tyhle rozhovory nás inspirovaly k tomu, abychom se pustili do pořádného srovnání.

Foto: Marie Bartošová

Gábina Partyšová se stala naší odbornicí na botyFoto: Marie Bartošová

Vybrali jsme 10 párů bot a oslovili odbornici na slovo vzatou – Gábinu Partyšovou. Gábina má krásné botky ráda, má jich opravdu hodně a zkušenosti má jak s těmi levnějšími, tak s drahými modely. Navíc je jako moderátorka velkou část večerů doslova „na nohou", takže kvalitní lodičky dokáže ocenit.

Foto: Marie Bartošová

Moderátorka pro vás vyzkoušela desítku lodiček, abyste věděly, do kterých se vyplatí investovatFoto: Marie Bartošová

Pro účely našeho testu jsme ji postupně obuli do všech modelů, aniž by ovšem tušila, kdo je vyrobil a jaká je jejich cena. Co na ně říkala? Dokázala si správně tipnout, s jak drahou botkou má tu čest? A zvítězily v testu lodičky vyhlášených značek, nebo ty z běžně dostupných řetězců? Na výsledek testu se můžete těšit ve středu, ale už teď vám mohu prozradit, že vás stejně jako Gábinu čeká hned několik překvapení!

Přeji vám příjemný týden!

Načítám