Hlavní obsah

Editorial: Jak být dobrou hospodyňkou? Stačí tak málo!

Foto: Greta Blumajerová

Máme v redakci tu nejlepší hospodyňku ze všech!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Jeden z článků, který si dnes můžete přečíst, se zabývá terapií Bachovými kapkami. Jeho příprava donutila editorku Janu odkrýt jedno z rodinných tajemství!

Článek

Fakt, že Jana celý život touží být dobrou matkou a strážkyní rodinného krbu, je nám znám už delší dobu. Přesněji od okamžiku, kdy se nám svěřila s nejhorším nákupem svého života.

Před lety přišla Jana domů v poněkud podroušenějším stavu. Zapnula televizi, kde zrovna Horst Fuchs mnohaslovně propagoval své proslulé nože. Jana chvíli poslouchala, a když Horst asi podesáté zopakoval, že KAŽDÁ správná hospodyňka musí mít doma jeho nože Henckellbach, Jana se vrhla k telefonu a tento kuchyňský zázrak objednala. Po letech nám přiznala, že prostě nedokázala snést pomyšlení, že by ji některý z jejích přátel mohl nařknout, že NENÍ dobrá hospodyňka. Netřeba dodávat, že nůž Henckellbach vydržel asi dvě říznutí a dodnes je jako memento zavěšen nad kuchyňskou linkou.

Teď, při četbě článku Ireny Krausové o Bachově terapii, nám Jana prozradila další tip ze své bohaté sbírky. Svěřila se nám, že před lety ve snaze ještě víc vylepšit svůj domov, lila do aromalampy olej s názvem Výborná matka. Když chtěla dosáhnout ještě většího efektu, střídala ho s Domácí pohodou! Myslím, že od této chvíle už musí být každému jasné, že Jana je ta nejlepší hospodyňka, jakou kdy můžete potkat :-).

Mám tušení, že Jana mi za tenhle text bude chtít zakroutit krkem. Naštěstí redaktorka Lucka slíbila, že jí poradí, aby si doma prokápla byt kapkami Odpuštění a Dobrá nálada, tak snad to dobře dopadne. Jak vidíte, touha splňovat něčí představu o tom, jací byste měli být, může být zrádná. Jana by o tom mohla vyprávět :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám