Hlavní obsah

Editorial: Nesnesitelné vedro? Redakce ví, jak na něj!

Foto: Greta Blumajerová

Vedro? Minulý týden to nešlo vydržet ani venku!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Je šílené vedro. I u nás v redakci. Větráky nezabírají, průvan se odstěhoval pryč už minulou středu a led se rozpustí dřív, než ho stačíte vyndat z mrazáku. Přišel čas na alternativní metody!

Článek

Vyzkoušeli jsme snad všechny zbraně, které na boj proti takovému vedru existují. Nic nepomohlo. A tak jsme se už trochu ze zoufalství rozhodli přistoupit k alternativním metodám, jak se kýženého chladu dobrat. Co nás napadlo?

Jako nejspolehlivější způsob se zdála být sledovačka vybraných partnerů členů redakce (samozřejmě proto, abychom je chránili!) nebo si narychlo spíchnout pár luxusních blůzek a kabelek a prubnout nějaký ten menší daňový únik po italsku. Ale přece jen efektem obojího by mohlo být i několik let v chládku, ne jen pracovní doba, a to nám za to asi nestojí.

Foto: Jakub Jurdič

Ovšem ani sluníčko nás neodradí od toho, abychom pro vás připravovali další porci inspirace. Zde zrovna Jana Chmelíková fotí kávovou panna cottu, aby nám ji okamžitě mohla poslat mailem a dráždit naše chuťové buňkyFoto: Jakub Jurdič

Pak se tedy nabízí radikální ochlazení vztahů. Několik nepříjemných pohledů na chodbě (ve stylu Ty mrcho!), sem tam nějaká zmínka o hrabavé drůbeži či skotu, pořádná kudla do zad na odpoledním cigárku (vidělas, co měla na sobě?) a půjde to raz dva. Hlavně je při tom třeba zachovat chladnou hlavu! Na to pomáhají zejména písně Milana Chladila, Josefa Zímy, písnička Vítr od Lucky Vondráčkové, případně Zima, zima, zima Hany Zagorové.

Foto: Morris Media

I za extrémních podmínek (myšleny teploty) jsme pro vás připravili video s návody na originální copy. Vyjde už ve středu!Foto: Morris Media

Pokud budete mít chvilku, můžete se také pustit do čtení mrazivých zpovědí anebo sledování fotografií, ze kterých běhá mráz po zádech. Zabrat by mohl i nějaký nový outfit, který by mohl přinést do vašeho šatníku svěží vítr. Ten ovšem vybírejte pečlivě tak, abyste byli od hlavy až k patě cool. A po cestě se ještě můžete stavit v obchodě pro stíny...

No a jestli ani to nezabralo, tak už doopravdy nevím. I když, počkejte... ještě by vám mohla prospět společnost těch, kteří mají dar ochlazovat přímo ve jméně. Takhle z místa mě napadá třeba nějaký pan Mistrál, Mrázek nebo... však vy víte ;o).

Přeji vám co nejsnesitelnější týden (jste v dobré společnosti...)!

Reklama

Načítám