Hlavní obsah

Editorial: Proměnili jsme královnu dortů!

Foto: Greta Blumajerová

Chtěli byste, aby vás náš módní tým také proměnil? Napište nám!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náš módní tým má za sebou už hodně proměn. Rukama mu prošly maminky na mateřské, babičky, sestry, kamarádky i mámy s dcerami. Dnes jsme ale proměnili někoho speciálního!

Článek

Markéta, kterou znáte z pořadu Božské dorty od Markéty, je skvělá cukrářka. Což je nám sympatické, protože lahodné dorty se v redakci těší velké oblibě. Tentokrát se ale místo pečení rozhodla k radikální změně image. Na to jsme zase experti my, takže jsme se rychle domluvili. Zajímá vás, jak to Markétě po zásahu kadeřnice, vizážistky a stylistky sluší? Podívejte se na naše odpolední video!

Foto: Jakub Jurdič

Ty nejlepší módní trendy podzimu jsme fotili v bývalém vojenském prostoruFoto: Jakub Jurdič

Další výjimečnou ženu jsme si pozvali pro změnu na rozhovor. Marta Tovtová se zabývá čínskou medicínou a nabízí trochu jiný pohled na zdraví člověka, než je obvyklé. Marta se zabývá terapií jídlem a její názory určitě stojí za pozornost i za popřemýšlení. Zdravotní problémy dnes trápí spoustu lidí a je dobré vědět, že z nich může vést vícero cest, než se na první pohled zdá.

Foto: Jakub Jurdič

Zítra vám přineseme sérii cviků, které vám pomohou zbavit se kil z dovolenkového hodování. Vyzkoušel je pro vás i Bard!Foto: Jakub Jurdič

A i další ženy se tentokrát činily :-). Módní redaktorka Jana vyrazila do bývalého vojenského prostoru, aby tu pro vás nafotila ty nejzásadnější trendy podzimu. Lucka zase vyzpovídala maminky a shromáždila pro vás nevtipnější dětská vyznání lásky. A pokud vás nezajímá móda, dorty ani zdravý životní styl, máme pro vás něco o houbách. Ty v Česku zajímají úplně všechny :-).

Foto: Marie Bartošová

Máte pocit, že když je vám čtyřicet a více, módní trendy nejsou nic pro vás? Ve středu vás přesvědčíme o opakuFoto: Marie Bartošová

Přeji Vám příjemné babí léto

Reklama

Načítám