Hlavní obsah

Editorial: Vánoce nezklamaly. Opět nás ubily!

Foto: Greta Blumajerová

V redakci už není nikdo, komu by zbyla nějaká energie. Dokonce i naši psi celou pracovní dobu prospí!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

V redakci ProŽeny se hromadně začínáme blížit k bodu, kdy už toho pro vás tento rok o moc víc neuděláme:-) Z posledních sil připravujeme články na těchto pár předvánočních dnů, ale situace začíná být kritická.

Článek

Těžko říct, jestli za to může konstelace hvězd, epidemie chorob, absence slunce nebo jenom všudypřítomná únava – kolečka v naší mašinérii prostě začínají drhnout.

Konkrétně se to projevuje tak, že se všichni vyhýbáme zrcadlům (strhané a unavené obličeje už děsí i samotné jejich nositele), Michal pouští koledy a obskurní taneční songy již nejen v pátek odpoledne, ale v podstatě neustále, a začínají se nám tu množit omyly.

Kolegyni Renatu musíme hlídat vždy, když nám přivezou objednané obědy – chudák už totiž vůbec netuší, co si vybrala, takže se automaticky pouští do cizích jídel. Káťa zapomíná upéct to, co má upéct, a vaří jídla, která má v rozpise na úplně jiné dny. V kávovaru zůstávají hrnečky plné kávy, na něž jejich majitelé zcela zapomněli. Já sama jsem v takovém stavu, že na sedačce v tramvaji už tradičně hledám pás, abych se připoutala.

Prázdné pohledy polospících kolegů a ticho těch, kteří sice ještě nespí, ale strašně rádi by spali, jsou na denním pořádku. Když předáváme dárky kolegyním, které mají v prosinci narozeniny, už si k tomu neotvíráme ani sekt, protože většina z nás by to po jediné skleničce okamžitě zabalila.

Když to shrnu, zmohli jsme se v podstatě už jen na jednu jedinou věc – připravili jsme pro Vás tradiční vánoční pohlednice:-)! Až do 3. ledna si tak u nás budete moci některou z nich vybrat a poslat ji svým blízkým.

Za celou redakci ProŽeny Vám přeji, aby se vám svátky vydařily podle vašich představ!

Reklama

Související témata:

Načítám