Hlavní obsah

Editorial: Velká kuchařská revoluce je tu!

Foto: Ondřej Hošt

Jaroslav Vašák se s Janinou pomocí zabydlel v redakční kuchyni a chystá pro vás pořádný kuřecí nášup!Foto: Ondřej Hošt

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé čtenářky a čtenáři, znáte někoho, kdo by dokázal uvařit kuře na 2500 způsobů, podle receptů z více než 80 zemí světa? Že ne? My ano! A jsme moc rádi, že vám ho dnes můžeme představit.

Článek

Jaroslava Vašáka možná některé z vás znají. Tento profesionální kuchař celý život sbírá recepty i další informace týkající se jídla. Ve sbírce má přes 5000 stran textů z nejrůznějších oblastí gastronomie, vydal přes 100 kuchařek a pro vás si připravil výběr ze své fenomenální sbírky 2500 receptů na kuřata z více než 80 zemí světa!

Jeho kuchařským uměním se budete moci inspirovat každý čtvrtek – jeho „kuřecí“ seriál střídá Recepty od čtenářů.

Změnou prošly i Babiččiny recepty. Babička zůstává, ale tentokrát jen jedna jediná – ta nejlepší! Dlouho jsme hledali ženu, která by měla tu správnou zásobu „babičkovských“ receptů a zároveň měla chuť se o ni s vámi pravidelně dělit. Nakonec jsme ji našli téměř „doma“. S babičkou naší produkční Káti, která mimochodem babiččino kuchařské umění chválí, kudy chodí, Terezií Pechovou už jste se mohli seznámit v tomto článku. Nově najdete její recepty na stránkách ProŽeny každý pátek.

Foto: Marie Bartošová

Chcete vědět, jak nosit jeden z hlavních módních trendů podzimu a zimy - kůži? V jednom z našich článků se to tento týden dozvíte!Foto: Marie Bartošová

Nezapomínejte soutěžit

Kromě nových kuchařských formátů vás tento týden čeká tradiční várka čtení – tři z vás se s námi statečně pustily do hubnutí. Jaké chyby jim trenéři vytkli, a co jim naopak doporučili, najdete zde. A zatímco tato trojice už svůj šťastný jackpot v podobě osobní péče hvězdných trenérů vyhrála, vy ostatní můžete zkoušet štěstí v dalších soutěžích – tento týden můžete vyhrát například 10 poukazů na nákup spodního prádla od Astratexu, vstupenky na Ladies Movie Night nebo balení kávy Carte Noire s designovými hrníčky od Josefa Klíra. Všechny soutěže najdete zde.

A ti z vás, kteří rádi nakupujete se slevou, v našem Seznam tipu tento týden najdete například topný panel Homeheat, který nejen vyhřeje byt, ale zároveň vypadá jako nástěnný obraz, nebo poukaz na frakční resurfacing, laserový zákrok, který vyhlazuje jizvy, vrásky i hnědé skvrny, a tím pleť omladí. Všechny slevy najdete zde.

Přeji vám příjemný den

Reklama

Související témata:

Načítám