Hlavní obsah

Editorial: Věřte mužům!

Foto: Thinkstock

Chcete vědět, jestli vám to sluší? Donuťte svého muže k upřímnosti!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před šatní skříní se odehrává hodně scén, které prověří partnerské soužití. Tradiční věta, která spolehlivě otestuje mužovu trpělivost, zní: Nemám co na sebe! Pronášíme ji všechny. Neméně oblíbený je v mužské populaci dotaz: Sluší mi to?

Článek

Samozřejmě, že vám to sluší. Pokud má váš partner aspoň zbytek soudnosti, nic jiného z úst nevypustí. Což ovšem ještě neznamená, že si to opravdu myslí. Muži mají rádi klid a dobře vědí, s jakými tématy by si neměli zahrávat. Jenže – světe div se – to, co si o vašem složitě zkombinovaném modelu muž myslí, pro vás může být mnohem přínosnější, než se zdá!

Přesvědčilo se o tom několik Britek, které přemluvily své manžely k odvážnému experimentu. Muži pro jednou místo obligátního „jasně, že ti to sluší" řekli, co si o manželčině oblečení opravdu myslí. Ženy nestačily zírat. Muži pak šli a své drahé polovičky oblékli tak, aby tu okřídlenou větu nakonec přece jen mohli říct – tentokrát upřímně.

A výsledek byl fascinující: ženy vypadaly v oblečení, které pro ně vybrali jejich muži, mnohem lépe než v tom, které si vybraly samy! Článek o tomto netradičním pokusu si na našich stránkách můžete přečít ve čtvrtek. Do té doby doporučuji uzavřít s partnerem dohodu – až se příště zeptám, řekneš pravdu, a já se nerozčílím. Možná se vám to fakt vyplatí!

Kromě zajímavých článků s námi můžete i tento týden soutěžit – ve hře je 10 DVD s filmem Vrtěti ženou a vstupenky na Lord Of The Dance. Soutěže najdete ZDE. A kdo rád nakupuje se slevou, může se těšit například na oblíbenou kryolipolýzu nebo robotický vysavač! Všechny slevy najdete ZDE.

Přeji vám úspěšný týden!

Související témata:

Načítám