Hlavní obsah

Eliška Podzimková přenesla umělecké dílo na unikátní trička

Foto: CityZen s.r.o.

Nesu kytky – motiv Elišky Podzimkové na dámských tričkách CityZenFoto: CityZen s.r.o.

Česká ilustrátorka a animátorka Eliška Podzimková vytvořila první limitovanou edici dámských triček pro českou značku CityZen®. Unikátní trička s krásným potiskem Nesu kytky jsou v prodeji pouze do konce března 2021. Vítejme jaro a oslavujme ženy!

Článek

Slušivá dámská trička, na kterých není vidět pot, decentně ozdobená motivem muže nesoucího květiny… Česká značka CityZen se rozhodla oslavit březnový svátek všech žen a s nadějí očekávaný příchod jara mimořádným počinem. Společně se známou výtvarnicí Eliškou Podzimkovou připravila limitovanou edici dámských triček Nesu kytky. Mají nejen všechny jedinečné efekty chytrých trik CityZen, ale poprvé také potisk, který je originálním dárkem ženám.

Foto: CityZen s.r.o.

Eliška Podzimková (vpravo) navrhla potisk na chytrá trička CityZenFoto: CityZen s.r.o.

Na tričkách CityZen tedy nejenže nejsou vidět skvrny od potu, ale zároveň se nešpiní, nemačkají a nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach. Před třemi lety je stvořili tři nadšení inovátoři, chrudimští rodáci Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček. „S Rendou a Martinem jsme se shodli, že první potisk našich triček chceme věnovat ženám. Také se blíží jaro, kdy bude všechno kvést. Pozitivní energie a humor jsou v současné době potřeba, a tak vznikl nápad veselého květinového motivu,“ říká jeden ze zakladatelů CityZen Pavel Hrstka.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

O značce CityZen

Značka CityZen sídlí v Chrudimi, všechny své produkty šije v České republice a s maximálním respektem k přírodě – trika jsou 100% recyklovatelná, při výrobě jsou použity nejmodernější postupy, které šetří vodu a energii. První trika CityZen se prodala před Vánoci 2018, v roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb.

Unikátní trička CityZen nejsou vyrobena z umělých vláken, ale z přírodního materiálu – 100% špičkové bavlny. Materiál je upraven speciální technologií, kterou CityZen vyvinul a používá ji jako jediný na světě. Díky ní není na triku vidět pot a odolává špíně. Funguje přesně opačně než sportovní funkční prádlo. Pot totiž neodvádí na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně. Tam ho rozprostře do velké plochy, a protože je materiál dokonale prodyšný, pot se velmi rychle odpaří. Zvnějšku není pot vůbec vidět a tělo zůstává v suchu. Zmenšuje se tak i prostor pro množení vlhkomilných bakterií, které jinak způsobují tělesný zápach.

V prodeji jsou pánská trika i elegantní polokošile s límečkem, dámská trička různých střihů i barev (ve velikostech S–6XL) a také trička šitá na míru.

Reklama

Načítám