Hlavní obsah

Epilovat nebo se jich zbavit navěky?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi se shodneme, že neustále dorůstající chloupky jsou jednou z nejotravnějších přirozeností, kterým naše jinak hebké ženské tělo musí pravidelně čelit.

Článek

Abyste měly pokožku dokonale hladkou, bez podráždění a bez ochlupení, musíte obětovat čas a mnohdy nemalé peníze. Pojďte s tím něco udělat.

Naše každodenní holení

Pro někoho absolutní rutina, pro někoho nutnost, do které se ne a ne zamilovat. Holení je vysoce efektivní způsob, jak docílit hladkých nohou na počkání. Funguje hned. Lehce, bez podráždění, ale především tehdy, když použijete kvalitní holicí strojek, jakým je například některý z produktů Philips SatinShave.

Všechny holicí strojky Philips jsou vhodné jak na suché, tak na mokré holení. Díky jejich vlastnostem, technologii a kvalitnímu příslušenství bude vaše pokožka rychle a snadno hedvábně hladká. Holicí strojky Philips SatinShave perfektně padnou do ruky a to, že nepotřebujete žádné kabely, snad ani není nutné zdůrazňovat. Jedinou nevýhodou je snad to, že chloupky neúnavně dorůstají, takže vás celá procedura čeká znovu a znovu.

IPL je inovativní technologie odstraňování chloupků

Epilace – dva tři bezstarostné týdny k dobru

Tak holky, zatnout zuby a jde se na to. Těch 14 až 21 bezstarostných dnů za to přece stojí. Ale když už to má stát opravdu za to, tak zvolte epilátor, který je k vám i k vaší pokožce co nejšetrnější. Epilátory Philips dosáhnou i na chloupky o délce 0,5 mm, důsledně je odstraní i s kořínkem a zbytečně netahají za kůži. K nezaplacení jsou také speciální nástavce, které při epilaci  v maximální možné míře chrání citlivá místa.

A když máte za to, že nejšetrnější je epilace ve vodě, určitě sáhněte po epilátoru Philips Satinelle Prestige. Keramická epilační hlava a rukojeť ve tvaru S je přesně to, co vaše pokožka potřebuje. Výhody jsou jasné a myslíme, že nevýhody také. Kvalitně vytrhnutý chloupek dorůstá za dva až tří týdny. První den po epilaci je pokožka podrážděná, ale pak se zcela uklidní. A bolest? Práh bolesti je individuální. Myšlenky na výsledek při zvládání bolesti pomáhají.

Vyzkoušejte přístroj Philips Lumea i v zimních měsících

A co udělá s chloupkem IPL?

Technologii IPL je známa delší dobu. Doposud byla součástí služeb profesionálních salonů krásy, které nabízely a stále nabízejí různá ošetření právě pomocí IPL. Avšak jenom „doposud“, protože tato technologie nyní přichází i do vašich domovů. Ne úplně sama od sebe, ale po deseti letech zkoumání, testování a v podobě špičkového IPL přístroje Philips Lumea.

A co tedy IPL dělá? IPL, alias intenzivní pulzní světlo, proniká až do růstového lůžka chloupku, kde se změní na teplo. Tím pádem chloupek, který měl z lůžka vyrůst, sám od sebe bezbolestně vypadne. Žádné podráždění, žádná bolest. A představa, že už po čtyřech ošetřeních ve dvoutýdenních intervalech můžete zredukovat počet nových chloupků až o 75 %, je více než lákavá.

Philips Lumea neexceluje jen na nohách, ale doslova všude. Na obličeji, horním rtu, bradě, licousech, stejně jako na citlivých partiích podpaží či jiných těžko dostupných místech, oblast bikin nevyjímaje. A pokožka? Bez podráždění, hladká, hebká na celých 8 týdnů. Tato technologie je určena téměř pro všechny odstíny pokožky a chloupků, není vhodná jen pro velmi tmavou pokožku, nebo naopak pro velmi světlé blond nebo zrzavé chloupky.

Philips Lumea je vhodná pro odstranění chloupků na nohách, v podpaží, v oblasti bikin a také nad horním rtem nebo na bradě

O tom, jak snadno lze Lumea používat, se můžete přesvědčit na videu.

Nyní máte možnost si pořídit svou Philips Lumea ve speciální nabídce – až 90 dní testování se zárukou vrácení peněz. Více informací zde.

Reklama

Načítám