Hlavní obsah

Erotická masáž vás rozžhaví!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Okořeňte svůj vztah erotickou masážíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonale si ve vztahu rozumíte a v sexu vám to klape jako nikdy před tím? Nebojte se otevřít dveře do další dimenze! Erotická masáž spojuje příjemné s užitečným - uvolníte se, zbavíte se stresu a navíc se skvěle vzrušíte. S magickými doteky vám poradí nová kniha.

Článek

Kniha Erotické masáže od autorky Lucii A. Fischer vás zasvětí do tajů smyslných a láskyplných masáží. Nejstarší zmínky o masážích, tedy popisy konkrétních provedení, najdeme v Číně v pramenech starších více než pět tisíc let. V té době objevila i Indie taje ajurvédy. Z Asie se umění masáže později rozšířilo do celého světa.

Poté, co budete mít novou bibli masáží v rukou, si stačí už jen najít dostatek času. Vypněte telefony, vypusťte z hlavy pracovní povinnosti a ujistěte se, že vás nikdo nebude rušit. Vše, co budete k masáži potřebovat, si předem připravte, v pokoji zapalte vonnou svíci a pak se už jen oddávejte žhavým dotykům od vaší drahé polovičky.

A co v knize najdete? Poradí vám, jakou vůni vybrat, představí vám základní techniky masáží a provede vás světem thajských, tantrických a shiatsu masáží. Ukáže, kde máme na těle erotogenní reflexní body, jak používat masážní pomůcky a v neposlední řadě vám také napoví, jak masírovat jednotlivé části těla. Nemusíte se bát, že byste některou z uvedených technik nezvládla. Součástí publikace jsou totiž i velmi názorné fotografie.

Foto: Grada

Foto: Grada

A jak partnera zaručeně vzrušit? Z knihy jsme pro vás jako ochutnávku vybrali pár tipů:

  • samet a hedvábí - vyberte si šátek nebo šálu s obšitými lemy a hlavně bez škrábavé etikety; jemně tahejte látku po kůži partnera a kolem erotických oblastí pomalu opisujte ležaté osmičky
  • ovoce - nakrájejte ovoce na malé kousky a rozmístěte je na partnerovo tělo; pak už je jen lehce jazykem sbírejte do úst
  • šlehačka a med - vytvořte na partnerově těle malé kopečky ze šlehačky, kolem kopečků jemně kružte jazykem a nakonec je slízejte; na tělo můžete také v malém množství nakapat med
  • korálky a pírka - není nic smyslnějšího než jemné šimrání pírkem, fantazii se meze nekladou!

Už jste se rozhodla, jaké překvapení dnes pro svého drahého připravíte? Chcete se nechat inspirovat knihou Erotické masáže? Přípravili jsme pro vás ve spolupráci s nakladatelstvím Grada soutěž o pět výtisků. Soutěžit můžete ZDE.

Fischer, L. A.: Erotické masáže Vydalo Grada Publishing 120 stran, 299 Kč grada.cz

Reklama

Související témata:

Načítám