Hlavní obsah

Okořeňte vaše milování

Foto: New Yorker

New Yorker - kombinace rebelství a erotikyFoto: New Yorker

Reklama

Kvalitní prádélko je tajná zbraň každé ženy, která přispívá k celkovému pocitu sebevědomí. Umíte si představit sexy šaty bez luxusního prádla? Pocit elegance, luxusu a pohody se vytváří tím, co máte pod oblečením. Oblékáte ho i podle toho, jakou máte náladu a především kdo vás v „negližé" uvidí.

Článek

Jsou ženy, které vědí, že tohoto kousku oblečení není nikdy dost. Dobře padnoucí spodní prádlo je základ šatníku i každého oblečení a má privilegium dráždit muže, tak ten arzenál zbraní využívejte.

Jaké kalhotky?

Kalhotky vybíráte podle oblečení, příležitosti, ročního období a svého oblíbeného střihu. Tanga, string, klasika nebo boxerky s nohavičkou, sama víte, v kterých vypadáte sexy. Nejoblíbenější jsou tanga a ty s vykrojenou nohavičkou, které prodlouží nohy. Jde i o zpracování materiálu, nápaditost zdobicích prvků, tj. korálků, kamínků, řetízků, mašliček, volánků, šněrování apod. V různých variantách se uplatňují transparentní efekty, z materiálů se upřednostňuje bavlna, krajka, polyamid.

Vytvořte si dekolt podle svých představ

Nejnovější trendy umožňují pohrát si výstřihem. Push-up má textilní nebo gelovou výztuž. Prsa vám povyrostou nejméně o jedno číslo. Podprsenky s kosticí drží lépe tvar prsou než ty bez ní, které jsou určené víc pro malá pevná prsa. Vyberte správně obvod podprsenky a velikost, ale i tvar košíčku, musí vám dokonale sedět. Teprve potom budou vaše prsa vypadat perfektně.

Body, nebo korzet? Korzet bývá doplněn i podvazky a je erotičtější, pěkně vytvaruje křivky, nosí se k večerním a svatebním šatům. Krajkové body není také bez sex-appealu, výborně se hodí pod pouzdrové šaty a nemusíte mít obavy, že se vám bude v pase rýsovat guma.

Foto: Lisca

Prádlo musí dokonale sedětFoto: Lisca

Trendy

Nejoblíbenější je černá barva, bílá, tělová a červená. Nemáte-li odvahu na čistou červenou, zkuste její kombinaci s černou, je to vášnivé spojení. Kopírované jsou i sezonní barvy, tedy odstíny čokoládové, lesních plodů a vzory kytky, kostky a pohádkové motivy. Sexy trik Victorie Beckham je prosvítání barevného (černého a červeného) prádla skrz bílou tkaninu. Madonna je pro nošení horního dílu bez dalšího oblečení. Pro přitáhnutí pohledů mužů postačí, když kousek spodního prádla vykukuje, proč odhalit hned všechno.

Dárek, který napoví

Spodní prádlo bývá oblíbeným dárkem milenců. Jeden čas se dokonce třeba kalhotky prodávaly u benzinky balené jako květina. Ten znalejší a zběhlejší dokáže vybrat i podprsenku, body nebo korzet. Je-li to příslib vášnivých nocí, nebo prosba o větší vzrušení, to musíte zjistit sama.

Doporučujeme Chantelle, synonymum francouzské elegance a vysoké krejčoviny, nekonečně dlouho drží svůj tvar. A to i když ho nemilosrdně dáváte do pračky. Lisca, Victoria´s Seecret je tajemně sexy, Wonderbra zvládne i ty objemnější tvary. Vyzkoušejte českou kvalitu jako Timo nebo kombinaci rebelství a erotiky ukrytou v kolekci prádla New Yorker.

Reklama

Související témata:

Načítám