Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Kde najít chlapa v roce 2012?

Foto: Mona Martinů

Víte, čím nic v novém roce nezkazíte? Láskou!Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A je to tady! Zítra je Silvestr! Žádného Silvestra osobně neznám, takže mě na oslavu nepozve. Nezbude mi tedy nic jiného než si uspořádat vlastní mejdan.

Článek

Ráno rozhodně vyrazím do posilovny, abych měla čisté svědomí při silvestrovském tláskání všeho nezdravého, co mi chutná. A pak si napíšu seznam novoročních předsevzetí, která v roce 2012 OPRAVDU dodržím!

Konečně si začnu románek s trenérem z fitka. Už jsme si to tak trochu slíbili, a já ho nemůžu zklamat. Ani sebe. Od ledna na mě hezky dohlídne, a to by v tom byl čert, abych v létě neměla na břiše pekáč jako vysoustružený!

Hned v pondělí si koupím helmu na lyže i na kolo. V zimě tak zcela jistě okouzlím svou razantní jízdou muže na sjezdovce. Třeba mě pak nějaký horal pozve na drink! No, při mé smůle spíš na tatranku a třikrát vylouhovaný čaj. A v létě na kole nebudu už nikdy žádného muže ničit hysterickými výkřiky, že „tenhle kopec fakt nesjedúúú!“

Dojdu si k očnímu lékaři! V mém věku nemohu riskovat, že přehlédnu významný pohled nějakého fešáka. Nebo si nevšimnu, že významné pohledy vysílá strašně ošklivej chlap! Já vím, že důležité je to, co se skrývá pod slupkou, ale s některými typy slupek se mi na rande prostě chodit nechce.

Z šatníku vyházím všechny kalhoty s tureckým sedem, protože ty se nelíbí fakt žádnému muži. Tedy pokud není módní návrhář nebo alternativní umělec. Holky, udělejte to taky. Dámskému pozadí ten vak na plenu fakt nelichotí. Ale nutit vás nebudu, to ne! Alespoň zbude více obdivných pohledů na mě. Proč se nepochválit, že jo?

Z knihovny vydoluji publikaci „Angličtina pro samouky“. Co kdyby mi přes cestu v roce 2012 přeběhl nějaký zajímavý cizinec? S Helmutem by konverzace v němčině byla na úrovni, echt! Ale s takovým Johnem bych asi politickou situaci v Británii rozebírat nemohla. A při psaní homeworků nebudu fakt nahlížet do závěrečné kapitoly „Správné odpovědi“! To by mohl John prokouknout.

Přestanu si myslet, že muži cákají zubní pastu na zrcadlo v koupelně schválně. Opravdu to tak není! Jedná se o přírodní úkaz, kterým si nebudu kazit rána ani večery. Ty je lepší věnovat nějaké bohulibé činnosti s partnerem. Kyselé obličeje prostě vymažu z repertoáru. Dělají se z nich ošklivé vrásky (nejsou jako ty od smíchu) a kazí vzduch.

No paráda! Novoroční předsevzetí už mám dneska, takže se na Silvestra můžu věnovat jenom slavení! Nebude v něm chybět dobré jídlo, lahodné pití ani láska. S dobrým jídlem a lahodným pitím lze v rozumné míře pokračovat i v novém roce. Ale lásky chci rozdat (a prosím i dostat) obrovskou náruč!

Udělejte to v novém roce taky tak: láskou nic nezkazíte. A Silvestra si užijte s někým, koho máte fakt rádi (a nemusí to být nutně muž, no ne?)!

P.S. Moje maminka jednoho Silvestra zná. Příjmením je Bumbálek. Nekecám!

Reklama

Načítám