Hlavní obsah

Ewa Farna se vdala! Kdo byli její partneři před Martinem Chobotem?

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna s Martinem Chobotem chodila čtyři roky, než se vzaliFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z Ewy Farne je manželka! Oznámila to svým fanouškům na sociálních sítích v pátek dopoledne. Svatbu se jim podařilo dokonale utajit, za což vděčí všem svatebčanům, kteří dodrželi slovo. My Ewě moc gratulujeme!

Článek

Ewa Farna (24) prožívá snové období. Na podzim loňského roku oslavila deset let na hudební scéně, k čemuž se vázalo mnoho koncertů a oslav a teď je z ní vdaná paní! Vzala si svého kluka z kapely, Martina Chobota (28). Spolu tvoří pár už čtyři roky a ještě předtím, než se vzali, byli přátelé. Vždycky tedy říkala, že jejich vztah je o to upřímnější, protože se navzájem dobře znají už dlouhá léta.

Veškeré podrobnosti, ať už o tom, jak vůbec došlo k zasnoubení, nebo kde a kdy byla svatba, si stále nechávají pro sebe. V současné době, kdy mají všichni potřebu na sebe poutat pozornost a snažit si zvyšovat kredit lacinými gesty na sociálních sítích, je to osvěžující.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna s Tomášem Klusem na SlavíkoviFoto: Profimedia.cz

Než ale našla to pravé ořechové v podobě kytaristy ze své kapely, prožila i dva veřejně známé vztahy. Jeden se zpěvákem Tomášem Klusem (31) a druhý s Marcusem Tranem (32), taktéž muzikantem. S Tomášem Klusem, který je dnes trojnásobným otcem, chodila ve svých osmnácti letech, ale láska příliš dlouho netrvala. Údajně se po půl roce rozešli kvůli pracovním povinnostem, které jim nedovolovaly spolu trávit příliš času.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna a Marcus Tran v roce 2010 na festivalu Benátská nocFoto: Profimedia.cz

To vztah s Marcusem Tranem, který tomu přecházel, nebyl tak pohodový, tedy alespoň pokud mluvíme o jeho konci. Zpěvačku totiž podváděl s Martinou Gavrieli, která se stala i jeho partnerkou. Staré křivdy jsou už ale zapomenuty a dodnes jsou Ewa s Marucem kamarády.

Foto: Facebook.com/Ewa Farna

Tuto fotografii sdílela Ewa Farna na svém facebookovém profiluFoto: Facebook.com/Ewa Farna

Všechno má v životě svůj smysl, a tak mohla teď na podzim říct u oltáře ano svému partnerovi, Martinu Chobotovi. Na sociálních sítích sdílela svatební fotku s komentářem, že po čtyřech letech vztahu a devíti letech přátelství v kapele si vzala Martina. A také s velkou radostí, že to mohla být ona sama, kdo o svatbě informoval. Tak jí přejeme, aby mu nikdy nemusela zpívat svůj první hit, píseň Měls mě vůbec rád, protože za nás je její manžel největší sympaťák a skvěle se k sobě hodí!

Líbí se vám Ewa Farna?

Reklama

Související témata:
Marcus Tran

Načítám