Hlavní obsah

Radikální proměna čtenářky Jany (35): Přišla s dlouhými vlasy, odcházela nakrátko!

Video: Eva Malúšová

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V přihláškách do proměn se často ptáte, co by vám slušelo. Na příkladu pětatřicetileté Jany je krásně vidět, že vzhled musí především korespondovat s osobností člověka. Připravte se na změnu s velkým Z.

Článek

„Nepotřebuju vypadat mladší ani starší. Potřebuju najít styl, kterého bych se mohla držet.“ Čtenářka Jana nám napsala, že několik let nebyla u kadeřníka. Důvod? Nebyla si jistá, jak se nechat ostříhat a co si vlastně v salonu „nadiktovat“ za přání. Nechávala si tak volně růst delší vlasy, které nejenže neměly tvar, ale především se nehodily k ní samotné…

Proměna by nikdy neměla být jen „akademickou“ otázkou tvaru obličeje, barvy očí nebo typu postavy. Nejdůležitějším faktorem, který by měl brát v potaz každý profík, je životní styl a povaha daného člověka. Jana pracuje ve stavebnictví, podle svých slov se nebojí umazat a volný čas tráví nejraději v přírodě. Kadeřnice Dominika Kapalínová pro ni proto vymyslela rebelský a snadno upravitelný účes, který nevyžaduje zdlouhavé foukání. A ano, dlouhé vlasy nemilosrdně odstřihla. Jste zvědavé na výsledek?

Pusťte si video a připravte se na pořádné překvapení – snad nás nebudete podezírat, že jsme v průběhu dne čtenářky vyměnily!

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Dominika Kapalínová, Salon Petra Měchurová, Králodvorská 1085/12, Praha 1, www.petramechurova.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Topshop, Promod, Lindex a Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Související témata:

Načítám