Hlavní obsah

Proměna čtenářky Heleny (50): Teď vypadá o patnáct let mladší!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má záviděníhodnou postavu, husté vlasy, bezproblémovou pleť, a přesto nám bezradně řekla, že neví, co jí sluší. A protože Helena před měsícem oslavila padesátiny, usoudili jsme, že je nejvyšší čas ji nasměrovat.

Článek

Sympatická Helena slavila kulatiny po svém. Kromě vysněné dovolené, ze které se nedávno vrátila plná energie, si užila i proměnu, do které se přihlásila s jasným cílem. Zjistit, co jí vlastně sluší! „Nevím si rady především s vlasy, které se mi přirozeně vlní a začínají být prošedivělé. Ráda bych ve svých padesáti vypadala lépe,“ napsala nám čtenářka, která pracuje jako úřednice a má dvě dospělé děti.

Naše společné kroky vedly do salonu Nikola Melita, kde se Heleny ujal zkušený kadeřník Nikola Stojanović. Čtenářka měla jediné přání – nechtěla jít úplně nakrátko. Vše ostatní nechala kompletně na odborném úsudku profesionálů. Protože se Helena vůbec nelíčí a neví si s touto disciplínou rady, z rukou kadeřníka jsme ji předali rovnou vizážistce Petře Soukupové. A aby byla proměna opravdu kompletní, nesměl chybět ani styling Šárky Štursové. Tak co, jste zvědavé na výsledek?

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Nikola Stojanović, salon Nikola Melita. Adresa: Na Rybníčku 1329/5, Praha 2
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - MAX&Co., Lindex a Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám