Hlavní obsah

Proměna Dity (35): Radikální zkrácení vlasů a první džíny v životě!

 

Reklama

Příběh pětatřicetileté Dity dokazuje, že příliš husté vlasy nemusejí být vždycky výhrou. Maminka dvou dětí přišla do kadeřnického salonu s odhodláním radikálně zkrátit jejich délku. Jak moc se stříhalo?

Článek

Čtenářce Ditě se s dlouhými a hustými vlasy špatně pracovalo, to ale nebyl jediný důvod, proč se rozhodla pro změnu: „Poslední dobou jsem začala mít velké problémy s krční páteří, a protože mám vlasy opravdu těžké, ráda bych si je nechala více zkrátit.“

Sympatická maminka se navíc po šesti letech vrací do práce. „Na mateřské dovolené jsem neměla na péči moc času, takže celkovou proměnu opravdu uvítám,“ napsala nám.

O vlasy se Ditě staral kadeřník Libor Smrž – kromě stříhání se soustředil i na novou barvu. S lehčí hlavou jsme čtenářku poslali k vizážistce Lindě Chudomelové, která jí poradila s vhodným líčením, a vynechat jsme nemohli ani módu. Stylistka Irena Vokrojová byla úspěšná – Dita si z focení odnesla své první džíny. Do té doby byla totiž skálopevně přesvědčená, že jí vůbec žádné nesluší! Jste zvědavé, jak to čtenářce v závěru dne slušelo a zda byla se svým novým vzhledem spokojená?

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Libor Smrž, salon Hair We Are. Adresa: Václavské nám. 840/5, 110 00 Praha, www.hairweare.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Promod, H&M, Lindex a Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám