Hlavní obsah

Fenomén URBAN AGING

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Jaký vliv má na pleť život ve městě? Uspěchaný životní styl, kouření, stres, ale i smog, UV záření nebo klimatizace se na naší pleti hluboce podepisují a urychlují její stárnutí. Vlivem těchto negativních faktorů se totiž vaše pleť dusí, neboť dochází k oxidativnímu stresu. Právě v ten moment je dobré se vyzbrojit vhodným štítem v podobě kvalitní péče o pleť.

Článek

Život ve městě je skvělý a nabízí spoustu příležitostí a zábavy. Která z vás ale občas ráda nevyjede na čerstvý vzduch do přírody a neuteče před každodenním stresem? Stejně tak jako mysl, potřebuje i vaše pleť pomoct v boji proti negativním vlivům měst, jako jsou smog, stres nebo nedostatek spánku. Mohou totiž způsobit různé nedokonalosti pleti a zbytečně urychlit její stárnutí.

80 % stárnutí PLETI JE ZPŮSOBENO VLIVEM OKOLNÍHO PROSTŘEDÍ A ŽIVOTNÍHO STYLU

Tím se zabývá takzvaný urban aging. Jakou odpověď nabízejí v laboratořích Vichy?

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Když se pleť dusí 

Zásadními pro udržení mladistvosti pleti jsou drobné organely zvané mitochondrie. Jsou totiž centry buněčného dýchání a využívají kyslík k tomu, aby buňkám dodaly potřebnou energii k zajištění všech funkcí, které jsou důležité pro udržení struktury a pevnosti pleti.

Právě tyto drobné organely jsou mimořádně citlivé na vliv okolního prostředí. Pokud jsou opakovaně vystavovány negativním faktorům, dochází k oxidativnímu stresu, který ovlivňuje schopnost mitochondrií dýchat. To vše vede k urychlení procesu stárnutí. To vše vede k urychlení procesu stárnutí.

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Slow Âge a minerál 89 - ochranný štít proti externím faktorům

Řada Slow Âge je odpovědí laboratoří Vichy na fenomén urban agingu. Představuje vašeho spojence v boji proti těmto negativním vlivům. Denní péče obsahují koktejl aktivních ingrediencí na bázi přírodních složek, jejichž cílem je vyhladit vrásky, zpomalit stárnutí a posílit pleť. Nezapomeňte kolem očí používat speciální oční krém, vyvinutý pro citlivé oční okolí. Noční péče pak obnovuje pleť a pomáhá jejímu okysličování. Během noci pleť vyhlazuje a zlepšuje obnovu bariéry pokožky.

Chcete-li účinek ještě znásobit, zkombinujte produkty Slow Âge s Hyaluron-Boosterem Minéral 89, který pleť posiluje, hydratuje a vyplňuje.

Reklama

Načítám