Hlavní obsah

Fígl pro prodloužení ženského vyvrcholení. Zkuste ho s partnerem i vy!

Foto: Profimedia

Víme, jak si prodloužit milostnou slast. Chcete vědět víc? Tak čtěte!Foto: Profimedia

Reklama

Vyvrcholení. Obvykle trvá několik sekund, je velmi emoční, způsobuje euforii fyzickou i psychickou a občas se podílí i na ztrátě kontroly. A jak si tenhle pocit užít o něco déle? Zkuste úžasný fígl!

Článek

Za každý orgasmus by člověk měl být rád. Ale když už je, navíc pravidelně, dá se jeho účinek i „zabarvení“ posunout kamsi úplně jinam. Slastnější zážitek přinese obvykle pouhopouhé prodloužení samotné délky vyvrcholení, kterého se dá dosáhnout po pečlivém nácviku.

Princip spočívá v rozeznání čtyř fází sexuálního prožitku, z nichž ta druhá, plató, je pro „nastavování“ vyvrcholení klíčová. V ten okamžik, místo aby se honba za orgasmem urychlila, se dráždění naopak zpomalí, zjemní, zvolní, chcete-li.

Ovšem i když jsou konečné výsledky famózní, tato jednoduchá, ale velmi zajímavá technika si žádá trpělivost i vytrvalost. Čím začít? Vy i váš milenec byste měli prvotně pochopit ony fáze.

Taková jsem…

Sexuolog Zlatko Pastor tento klasický model sexuálního prožitku popisuje jako excitaci, která závisí na délce a intenzitě dráždění. Dochází k postupnému nárůstu sexuálního vzrušení. Tuto fázi můžeme označit za předehru.

Trvá chvilku, ale i desítky minut, neboť narůstá plynule a pohlavní orgány se svým vlastním tempem probouzejí. Záleží na každé ženě, situaci i na detailech. Stačí, aby někdo zaklepal na dveře, nebo jednomu z milenců zazvonil telefon, a může se začínat třeba i od začátku.

Foto: Profimedia

Pro delší vyvrcholení je třeba se s partnerem na sebe naladit a naučit se řeči těl...Foto: Profimedia

Cesta k poznání i rozkoši

Po excitaci a účinné sexuální stimulaci přichází fáze plató, která je něco jako maximální vzrušení těsně před orgasmem. Právě s ní se dá pracovat. V momentě, kdy poznáte, že jste na tomhle „rychlostním stupni“, dáte milenci najevo, aby zahájil ono prodlužování.

Ten se tak nebude snažit dostat vás rychle do cíle, ale zařadí nižší stimulační rychlost, bez ohledu na způsob dráždění (prsty, jazykem či penisem uvnitř). Ovšem nebude v hýčkání přestávat úplně, neboť by celou akci mohl totálně zhatit! Je to jako v autě.

To se taky nerozjede na trojku, takže hezky polehoučku… (Nejspíš se při prvních pokusech nevyhnete malým nápovědám.)

Tak trochu delší jízda

Když bude partner šikovný, vaše vyvrcholení potrvá déle než průměrných několik sekund. Uvolní se svalové napětí, přijde pocit tepla, psychická úleva a pocity, které se leckdy jen těžko vysvětlují. A ta konečná, závěrečná fáze? Uvolnění. Tu už rozeznáte naprosto bezpečně.

Všechno se totiž zklidňuje, akorát ženy mají tu výhodu, že jsou poměrně rychle schopné se při opětovném sexuálním dráždění vrátit k dalšímu orgasmu. Jestli to bude klasický, nebo opět jeden z těch prodloužených, pochopitelně záleží nejen na vás, ale i na tom, jak partner vnímá vaše tělo. V každém případě, byť i sebemenší úspěch se počítá. Ostatně, tady můžete mít porovnání, jak je to s těmi vyvrcholeními doopravdy.

Foto: Profimedia

Odhoďte stud a řekněte si o opravdu dlouhý orgasmus i vy!Foto: Profimedia

Hlavně nepodléhat tlaku

Zlatko Pastor říká, že se někdy rozlišuje krátký a dlouhý orgasmus. První trvá osm až 15 sekund a žena zaznamenává okolo jedenácti svalových stahů, při dlouhém orgasmu žena registruje v průběhu 50 sekund přibližně 35 nepravidelných stahů. Tak stopky do ruky a hurá na rekord. Ne, ne, to byl vtip.

Žádný ze sexuologů vám nikdy nedoporučí malovat si diagramy a orgasmy nějakým způsobem vyhodnocovat. Sex má přinášet radost, ne stres.

A jak svůj orgasmus prodlužujete vy? Nebo to snad vůbec neřešíte?

Reklama

Načítám