Hlavní obsah

Flirt - vzrušení pro každého

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Flirtování by mělo mít své hraniceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svobodní i zadaní, zpříjemněte si každodenní shon flirtováním! Nemusíte hned skončit u někoho pod peřinou. Naopak. Flirtujte jen nezávazně, je to vzrušující hra! A ještě vám povyroste sebevědomí.

Článek

Flirt nemusí být jen nástrojem k získání partnera nebo známosti na jednu noc. Někdy může být zábavnější flirtovat jen tak pro zábavu. Klasickým místem pro nezávaznou konverzaci je samozřejmě bar. Ale můžete to zkusit v obchodě, tramvaji, při sportu. Jednoduše: Kde vás napadne a nastane příhodná situace.

Flirtování? Zábava!

Flirt rozhodně není žádná věda. Nebuďte nervózní, vždyť vcelku o nic nejde. Když potkáte svou potenciální oběť, nemyslete hned na lásku na celý život. Berte to jako dobrý trénink. Samozřejmě že můžete potkat někoho, s kým si padnete do oka. Když ale protějšek nebude na vaše nevinné lichotky reagovat, vůbec nic si z toho nedělejte. Každá zkušenost je dobrá. I ta špatná.

I prodavač je hráč

Už ráno, když jdete do práce, potkáváte mnoho lidí. Stavte se v trafice pro časopis a pusťte se do rozhovoru s prodavačem. Párkrát do konverzace vložte lechtivou poznámku s erotickým podtextem. Držte se ale při zemi! Mohla byste působit, že chcete nevinného muže opravdu sbalit. To by bylo, ještě po ránu, dosti divoké a přehnané.

Neflirtujte v přítomnosti jiných lidí. Hledejte situace, kdy budete se svým vyvoleným sama. V opačném případě vás budou ostatní poslouchat a to vám na klidu rozhodně nepřidá. A navíc, když budete mít diváky, rozhodně bodovat nebudete. Okolí si bude myslet, že jste osamělá kočka, která mermomocí hledá spřízněnou duši.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedFlirtovat se dá téměř kdekolivTipy i pro zadané

Myslíte, že když máte přítele, je pro vás flirtování tabu? Tak to rozhodně není. Nezávaznou konverzací rozhodně nikoho nepodvádíte. Až příště někam vyrazíte se svými nezadanými kamarádkami, neciťte se odepsaná hned na začátku. Ale neznamená, že když se nedokážete ovládnout, budete svou nevěru svádět na flirtování.

Ač se to může zdát velmi zvláštní, někdy může být flirt dobrou prevencí nevěry. Když skutečně jen nezávazně laškujete, získáváte pocit svobody, i když svého partnera opravdu nechcete ranit. Je to vlastně jen konverzace s příměsí žertu, ironie a dvojsmyslných narážek v pozitivním smyslu slova.

Určete si hranice

Jistě je ale dobré si na začátku určit hranice, za které rozhodně nepůjdete. Také by se vám jistě nelíbilo, kdyby váš partner žhavě flirtoval celý večer s jednou atraktivní slečnou. Vžijte se do jeho situace a podle toho jednejte. Nezávazná konverzace s prvky flirtu jistě nikoho nezraní. To samozřejmě neplatí v přítomnosti vašeho drahého, neb ten potřebuje vědět, že jste tady jen a jen jeho.

Související témata:

Načítám