Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Čerstvé bylinky, masitá rajčata a kvalitní suroviny pozdvihnou i poměrně prosté těstoviny do vyšších gastronomických sfér.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks cibule
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 4 lžíce parmazánu
  • 350 g těstovin
  • 2 ks rajčat
  • 3 ks mrkve
  • 1 hrst čerstvých bylinek
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
Článek

Postup

01.

Fusilli uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a orestujte v hlubší pánvi na troše rozehřátého oleje. 

02.

Osolte, opepřete, přidejte na kostičky nakrájená rajčata a nastrouhanou mrkev, orestujte a podlijte trochou vody z těstovin a chvíli poduste. 

03.

Nakonec přidejte nasekané bylinky a směs promíchejte s hotovými těstovinami. Podávejte posypané strouhaným parmazánem a ozdobte oreganem.

Načítám