Hlavní obsah

Gerard Butler: Nebezpečně drzý a sexy!

Foto: Falcon

Arogantní a šovinistický Mike má ve všem jasnoFoto: Falcon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin právě vstupuje nová americká komedie o vztazích mezi muži a ženami. Film Chceš mě, chci tě se snaží vyvrátit mýtus o tom, že muži touží po krásných modelkách a ženy po dokonalém rytíři. Ambiciózní Katherine Heigl a drzý hezoun Gerard Butler dobře vědí, že srdce si prostě někdy vybere úplně jinak, než by člověk původně chtěl…

Článek

Viděly jste kdysi veleúspěšnou komedii Pravá blondýnka o křehké dívce Elle, která se rozhodne vystudovat práva? Tak to se vám bude určitě líbit i nový snímek od stejného režiséra Roberta Luketica s názvem Chceš mě, chci tě. Smršť originálních, vtipných a dvojsmyslných dialogů mezi upjatou producentkou a jízlivým moderátorem působí jako svěží vítr v nabídce kin.

Proboha, to je Pavel!

„Sakra, toho chlapa jsem už někde viděla,“ říkala jsem si, když jsem odcházela z kina po zhlédnutí filmu Chceš mě, chci tě. Cestou zpátky do redakce jsem marně přemýšlela a v hlavě si promítala všechny protivné chlapy, co znám. Dosedla jsem na svoji židli a vzhlédla nad monitor. A byl tam – hlavní hrdina této komedie - jedovatý a až smrtelně upřímný Pavel Biedermann, který se lehce usmíval a zodpovídal dotazy ve své poradně Jak to vidí chlap. V jakém to snímku tedy náš „úžasný Pavel“ nepřímo hraje?

Láska ze studia

Producentka ranní televizní show Abby je v koncích – pořadu, za který zodpovídá, totiž klesá sledovanost. Ozvláštnění a nové diváky má přinést šovinistický Mike se svým glosujícím okénkem s názvem Chceš mě, chci tě. V něm každé ráno servíruje ženám tu nepříjemnou pravdu o mužích – tedy že jsou to jednoduší tvorové toužící po krásných modelkách a nespoutaném sexu. Producentku Abby Mikeova upřímnost a především nafoukanost a jízlivost rozpalují doběla. Nemůže ho ani vystát! Jak to tak ale bývá, co se škádlívá, to se rádo mívá… Nebo je to tentokrát jinak? Možná! Abby totiž odborníka na vztahy Mika požádá, aby jí poradil, jak má sbalit prince na bílém koni – svého nového souseda! Poradí jí, nebo si pokusí Abbyino srdce získat sám?

Hledáte-li film, na který zajít s kamarádkou, už neváhejte a kupte si lístky na Chceš mě, chci tě. A jako bonus si užijete dlouhé minuty Gerarda Butlera, který je opravdu sexy! Jestli se vám ale do kina zrovna nechce, zajděte alespoň do naší poradny Jak to vidí chlap – na „českého Butlera“ Pavla Biedermanna!

Chceš mě, chci tě Režie: Robert Luketic Hrají: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter a další Délka: 96 minut, přístupný od 12 let

Související témata:

Načítám