Článek
Postup
01.
Cibuli nakrájejte nadrobno a dobře promíchejte s masem. Ochuťte tymiánem, osolte, opepřete a tvarujte placičky. Ty pak grilujte dohněda. Podávejte v housce se zeleninou.

Foto: archiv redakce
Co by to bylo za grilování bez pořádného burgeru! Zkuste si ho udělat hezky po česky, do klasické housky a se vším, co k tomu patří.
Cibuli nakrájejte nadrobno a dobře promíchejte s masem. Ochuťte tymiánem, osolte, opepřete a tvarujte placičky. Ty pak grilujte dohněda. Podávejte v housce se zeleninou.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 242,75 kJ |
| Bílkoviny | 22,96 g |
| Tuky | 21,35 g |
| Sacharidy | 2,6 g |
| Sůl | 1,65 g |
| SAFA | 9,58 g |
| Vláknina | 0,65 g |
| Cukry | 1,3 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama