Hlavní obsah

Hitparáda 10 nej řasenek. Znáte je?

Foto: Estée Lauder

Získejte řasy svých snů!Foto: Estée Lauder

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhé. Husté. Natočené. Když dojde na řasy, jsme zkrátka maximalistky. Jestli se ani vy nespokojíte s málem, podívejte se s námi na desítku nejoblíbenějších řasenek. Vychvalují je vizážisté, sbírají jedno ocenění za druhým a ženy ze všech koutů světa na ně nedají dopustit. Dostanou i vás?

Článek

Sháníte novou řasenku? Kompromisy nejsou na místě. Vaše vyvolená vám musí vykouzlit přesně takové řasy, jaké jste si vybásnila. Že jste řasenku, kterou byste mohla nazvat dokonalou, ještě neobjevila? Zalovte mezi následujícími kousky, a určitě nebudete zklamaná.

DiorShow, Dior

Tahle řasenka je doslova kultovním kouskem. Chvály se na ni pějí už léta. Důvod? Řasy prodlužuje, zahušťuje a natáčí jako žádná jiná. Má větší kartáček klasického tvaru a pracuje se s ní více než snadno. Přijde vás na zhruba 900 korun.

Great Lash, Maybelline

V jednoduchosti je holt někdy síla, tahle řasenka se drží na žebříčku oblíbenosti neuvěřitelných pětatřicet let. Její podnázev je Blackest Black Mascara a díky dvojnásobné dávce černého pigmentu dělá opravdu výrazné řasy. Pozitivní je i její cena, seženete ji kolem 100 korun. Šestkrát zvítězila v anketě americké verze časopisu Glamour, které se zúčastnilo téměr 400 000 čtenářek.

Phenomen'Eyes, Givenchy

Cože? Tohle že má být jedna z nejlepších řasenek? Přestože kartáček vypadá dost nezvykle, skepse není na místě. Díky revolučnímu tvaru totiž natočí a oddělí každičkou řasu. Dělá čest svému názvu. Nevýhodou je, že líčení trvá, alespoň zpočátku, o něco déle než s běžnou řasenkou. Stojí kolem 850 korun.

Extra Super Lash, Rimmel

Další z dostupných řasenek, která vás rozhodně nezklame. Stojí kolem 100 korun a přitom řasy dokonale prodlouží, zvýrazní a neslepí. Díky obsaženému hydrogelu krásně přilne a rychle zaschne.

Hypnose, Lancôme

Hypnotizující pohled? S řasenkou Hypnose se ho dočkáte. Slib, že vašim řasám dodá až šestinásobný objem, by se mohl zdát nadnesený, prodejnost tohohle kousku ale mluví sama za vše. Loni byla vyhlášena americkou verzí časopisu InStyle za řasenku roku. Za 890 korun může být i vaše.

2000 Calorie, Max Factor

Přestože se objevují stále nové a nové typy řasenek, 2000 Calorie je stále jednou z nejprodávanějších. Prodlužuje, přidává na objemu, zvýrazňuje, a navíc nedělá žmolky a drží jako přibitá. Pokud jste ji ještě nezkusila, směle do toho. Pořídíte ji od 250 korun.

Voluminous, L'Oréal

Podle hodnocení čtenářek beauty webu Total Beauty jde o řasenku roku, a to navzdory tomu, že se nejedná o žádnou novinku. Voluminous má holt spoustu příznivkyň, kterým vyhovuje díky snadnému nanášení a opravdu viditelnému objemu. Stojí kolem 250 korun.

Inimitable, Chanel

Zabodovala už před dvěma lety jako vítězka mezi řasenkami v americké verzi InStylu, drží se ale stále. Ptáte se, co umí? Jediným tahem dodá řasám objem, délku a ještě je i natočí a krásně oddělí. Lze si přát něco víc? Snad jen nižší cenu. Stojí kolem 900 korun.

High Lengths, Clinique

Kartáček téhle řasenky je hodně netradiční. Je mírně zahnutý a je navržen přesně tak, aby kopíroval linii očí. Dokáže navíc zachytit, nabarvit a natočit i tu nejmenší řasu. Zpočátku se vám s ní může malovat obtížněji, po několika dnech to ale bude hračka. Seženete ji od 610 korun.

Sumptuous Bold Volume, Estée Lauder

S řasenkami Estée Lauder nešlápnete vedle. Jednou z nejoblíbenějších je momentálně zhušťující řasenka Sumptuous. Za 800 korun dodá vašim řasám objem a zároveň je natočí. Obsahuje navíc komplex vitaminů, které je vyživí.

Je vám desítka řasenek málo? Podívejte se na Produkty, po kterých ženy šílí! a obejvte ikonickou tekutou tvářenku nebo odličovací vodu.

Kterou řasenku byste nedala z ruky vy? Doporučte nám i ostatním čtenářkám svou favoritku!

Reklama

Související témata:

Načítám