Hlavní obsah

Hitparáda trapných důvodů k rozchodu

Foto: Thinkstock

Máte za sebou rozchod? A jaký jste k němu měli vy nebo váš partner důvod? Doufáme, že ne tak absurdní, jako je desítka níže popsanýchFoto: Thinkstock

Reklama

Rozchod může být neočekávaný, každopádně nepříjemný, ale taky (a hlavně) trapný! To když je důvodem rozpadu vztahu totální nesmysl! Na co všechno se lidé vymlouvají, když se chtějí zbavit partnera?

Článek

Lidská představivost, hloupost a nečestnost nezná mezí. Chcete důkaz? Tady je! A rovnou desetkrát! Budete žasnout, jak dospělé osoby ukončují vztah!

1. Příliš velká láska?

„Milovali jsme se. Nebo aspoň mně to tak připadalo,“ začíná vyprávění čtenář Petr s tím, že jednoho dne na něj jeho láska vybalila neskutečnou hlášku. „Víš, Petře, mám tě ráda. Tak moc, že bych neunesla, kdybys mě chtěl opustit, a proto to radši ukončím.“

Míra trapnosti? 100 %

2. Že by alergie?

„Až teď jsem zjistila, že na tebe mám nějakou alergii,“ řekla Karolína svému příteli Markovi. Jeho nechápavý výraz si vysloužil přídavek. „Neber si to osobně. Prostě mi začne brnět jazyk a nemůžu se ani najíst. Je jasné, že tohle by neklapalo.“

Míra trapnosti: 97 %

3. Nový objev

Přítel čtenářky Lucky se taky vybarvil. Jak se s ní rozešel? „Víš, zlato, v práci mám kolegyni, která o mě hrozně moc stojí. Neříkám, že s ní budu něco mít, ale ona je tak milá a křehká, a ty zase seriózní. Nechci ublížit ani jedné z vás.“ Co na to Lucka? „Ublížím spíš já tobě. Idioti by se měli mlátit,“ uzavřela aférku těmito slovy rázná Lucie.

Míra trapnosti: 100 %

Foto: Thinkstock

Chápete to, že příliš častý sport může být příčinou ukončení vztahu?Foto: Thinkstock

4. Náročný koníček

„Se mnou se přítelkyně taky rozešla prazvláštně,“ popisuje na jednom z diskusních fór uživatel s přezdívkou Lejlebák. „Řekla mi, že se dala na posilování a potřebuje být třikrát týdně ve fitku. A to je ten důvod, proč na mne nebude mít čas,“ uvádí mladý muž.

Míra trapnosti:99 %

5. Proroctví horoskopu

„Astrologie? Hvězdy? Čarodějnictví? Dejte mi s tím pokoj, stálo mě to vztah,“ rozčiluje se zase sympatický Adam. Proč je zaujatý? „Zuzka, teď již moje bývalá, přišla s tím, že podle horoskopu mám sklony k nevěře. Prý s nikým takovým žít nebude. Jen podotýkám, že jí je přes třicet. Už by mohla mít rozum,“ dodává Adam.

Míra trapnosti:99 %

6. Pár kil navíc

„David byl fakt skvělý, ale pak jsem si o něm zkazila iluze,“ vypráví čtenářka Markéta s tím, že Davidova výmluva, jak ukončit vztah, zněla takto: „Evidentně jsi trochu přibrala a máš potíže se stravováním a tím i psychikou. Naše děti by byly po tobě – nevyrovnané, takže to radši ukončíme hned.“

Míra trapnosti: 100 %

7. Stěhování

I peníze nesmí u rozchodů chybět! „Koupil jsem byt na druhém konci Prahy a nechce se mi za tebou dojíždět, protože to znamená náklady navíc,“ zaznělo z úst jistého Kryštofa směrem k přítelkyni Evě. „Nevěřila jsem vlastním uším! Po třech letech vztahu tohle?“ krčí rameny nešťastnice.

Míra trapnosti: 89 %

Foto: Thinkstock

Rozejít se s partnerkou proto, že ji nemá rád jeho kamarád? I to je bohužel realita!Foto: Thinkstock

8. Kamarádský nesoulad

„Podívej se, můj nejlepší kamarád mi rozumí, protože je jako já. Ty se mu nelíbíš, nemá tě rád. Mrzí mě to, ale musím se s tebou rozejít, tenhle vztah nemá budoucnost.“ „Už se s vámi někdo takhle rozešel? Se mnou ano, letos v březnu,“ popisuje Pavlína.

Míra trapnosti: 95 %

9. Špatná strana postele

„Jsem zvyklý spát na levé straně postele a nehodlám o tom debatovat,“ řekl Michal Veronice, když si chtěla lehnout právě sem. „No jo, prosím tě, ale já taky spím vlevo. Když neustoupím, tak se se mnou rozejdeš?“ ironicky zažertovala čtenářka. Stalo se. „Pro Michala to celé byl nepřekonatelný problém,“ dodává Veronika.

Míra trapnosti: 100 % (a snad i víc)

10. Odlišné chutě

„Linda mě šokovala, když mi udělala přednášku o tom, že ona miluje vanilkovou zmrzlinu, kdežto já čokoládovou, ona zeleninový salát a já maso. Prý kvůli tomu nejsme kompatibilní,“ popisuje Leoš „svůj“ divný důvod k rozchodu po půl roce známosti. Rozumíte tomu?

Míra trapnosti: 70 %

V některých případech by se za kopačky mělo děkovat. Vždyť kdo by chtěl žít s takovými partnery?

A jaký divný důvod k rozchodu znáte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám