Hlavní obsah

Holčička, či chlapeček? Víme, jak na to!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pracujete na miminku? Existuje doporučená poloha zvyšující šanci na početí holčičky nebo chlapečka?

Článek

Zvyšte svou šanci na pořízení holčičky zpomalením spermií!

Jak na holčičku?

Jestliže i vy patříte mezi maminky, které touží v nejbližší době shánět růžovou výbavičku, máme právě pro vás skvělý tip. Přibrzděte tatínkovy spermie! Jak tedy na to?

Hloubka partnerova ponoru může ovlivnit pohlaví potomka

Mělce a nahoře!

Pokud chcete zplodit holčičku, měla by žena volit dominantní polohu nahoře, jelikož tak nedochází k příliš hlubokému pronikání. Zároveň by bylo dobré pohlídat si, aby muž ejakuloval spíše u poševního vchodu. Pak totiž bude mnohem obtížnější pro mužské spermie oplodnit vajíčko partnerky, jelikož je čeká mnohem delší cesta.

Zdlouhavá cesta spermií zajistí chlapečka!

Kluk jak buk už není pouze vymodleným přáním

Když chcete pořizovat výbavičku v modrém tónu, zkuste polohu, která se všeobecně doporučuje právě pro pořízení chlapce.

Oblíbená poloha, do které se partneři nemusí vůbec nutit

Zezadu a hluboko

Takzvaná „psí poloha“ je ideální pro početí chlapečka, jelikož je zde možnost hlubšího pronikání do těla partnerky. Při ejakulaci se tak spermie dostanou rovnou ke svému cíli a nemusí zdlouhavě putovat. Krátká cesta spermií k vajíčku je přesně recept na zplození chlapečka.

Dámy, je čas vychutnat si vzrušení plnými doušky!

Bez orgasmu ani ránu!

Ženský orgasmus není jen pro její slastný pocit. Je dokázáno, že ženské vyvrcholení zajistí zásadité prostředí uvnitř vaginy. A právě to je nezbytné pro početí budoucího „pána tvorstva“.

Podpořte početí i správnou polohou po styku

Když se nedaří, mějte polštář v pohotovosti

Pokud se vám pořízení miminka dosud nepodařilo, vsaďte na „misionářskou polohu“, která je pro oplození nejvhodnější. Po partnerově vyvrcholení je vhodné podložit si boky polštářem a zůstat v této poloze ideálně hodinu.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Podpořte přirozené početí bez hormonů

Mnoha ženám se skvěle osvědčil jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu – přirozené početí – doslova jedničkou na trhu v USA. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat nejenom po dobu plánovaného početí, ale dokonce až do 12. týdne těhotenství.

Produkt Fertility Blend je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Když má partner také rezervy

Varianta produktu Fertility Blend pro páry obsahuje nejen balení pro ženy, ale rovněž pro muže, a to s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend rovněž ve variantě pro páry

Nyní 20 % sleva při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz při zadání kódu FB64. Nabídka platí do 22. 6. 2017.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v němž můžete získat jeden produkt Fertility Blend zdarma.

Reklama

Načítám