Hlavní obsah

Glamour z Hollywoodu v Praze

Foto: Marks Spencer

Rafinovaně sexyFoto: Marks Spencer

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledujete seriál „Sex ve městě" a občas si povzdychnete, tak tyhle šatičky bych chtěla? Ale kde je koupit? Teď máte jedinečnou příležitost!

Článek

Kolekce Patricie Field, která je návrhářkou a stylistkou amerických hvězd, najdete nově v prodejní síti Marks Prohlédněte si žhavé modely, které jsme pro vás získali. Premiérově byly představeny v září na letošním Fashion Weeku v New Yorku.

Modely a la Sarah Jessica Parker

Kolekce Patricia Field je pro všechny ženy bez rozdílu věku. Styl oblečení představuje okázalý a nevázaný životní styl, který tak důsledně tvoří pro superhvězdy, jako jsou Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Lucy Liu nebo Meryl Streep. Tato kolekce má luxusní nádech s náznakem současného hollywoodského glamouru a je zaměřena zejména na šaty, přičemž obsahuje i limitovaný počet topů, kalhot a doplňků. Inspirujte se jejími kreacemi, v kolekci najdete i model, který měla Sarah Jessica Parker v roli Carrie Bradshawové, v jednom díle seriálu Sex ve městě. Jako vždy byla v nich neodolatelná a přirozeně sexy.

Foto: Marks Spencer

Nevypočitatelná LolitaFoto: Marks Spencer

Newyorčanka Patricia Field - světově uznávaná návrhářka

„Móda je o radosti z oblečení a je to zábava. V módě rozhodně na věku nezáleží," říká autorka exkluzivní kolekce Patricia Field a dodává: „Je to o vyjádření vašeho vlastního pocitu a stylu!"

Patricia Field je dnes jednou z nejuznávanějších a celosvětově vlivných módních návrhářek. Svou kariéru tato rodilá Newyorčanka zahájila otevřením butiku v Greenwich Village. Získala dvě ceny Emmy a v roce 2006 získala nominaci na Oskara za film Ďábel nosí Pradu. Jejím nejúspěšnějším počinem však zůstává kostýmní design pro kultovní televizní seriál a nyní i film Sex ve městě, díky kterému se dostala na pozici světově proslulé propagátorky nových módních směrů.

Demokratizace luxusu

Kolekce modelů vychází z precizních střihů a kvalitního zpracování. Využívá materiály, jako je hedvábí, žoržet, satén a metalická vlákna. Převládají tečkované, hvězdicovité, pruhované i tradiční květinové vzory.

Patricie nenechává nic náhodě a ke svým modelům navrhuje i doplňky, které dotáhnou outfit správným směrem. To vše dodává ženě, která modely oblékne, punc luxusu a elegance. Chcete-li luxus za rozumnou cenu, sáhněte po modelech stylistky a návrhářky Patricie Field.

Náš tip: Nakoupíte v prodejnách Marks Melantrich a Palladium

Reklama

Související témata:

Načítám