Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 10. 2.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Reklama

Harmonický vztah je pro vás priorita. Názorně se přesvědčíte, že vás miláček podpoří v momentě, kdy nebudete vědět kudy kam, a navíc vás bude provázet při prvních krocích na nové cestě. Erotika pro vás bude svým způsobem test. Dosud jste předpokládaly, že právě něžnosti a milování můžou vaše soužití výrazně vylepšit. Po dnešním večeru budete mít v tomto ohledu naprostou jistotu.

Článek

Beran 

K lásce přistupujte prakticky. Představa, že z nejrůznějších pramenů čerpáte nové vědomosti a nápady, vám připadá komická. Naštěstí miláček chápe, že v životě i v sexu je metoda pokusů a omylů nezastupitelná. Těch pokusů s pozitivním výsledkem bude ve vašem případě naštěstí víc než těch negativních.

Býk

Nejspíš vám dopoledne bude po někom smutno. Neznamená to však, že mu musíte hned volat a seznamovat ho s tím, co se ve vašem nitru děje. Kdybyste dokázaly předstírat lehký nezájem, zabodujete víc. Večer, kdy Luna bude v trigonu se Saturnem, je značná šance, že se ozve sám. Uvědomí si, že mu chybíte ve všech směrech.

Blíženci

Trigon mezi Lunou a Saturnem sice vrcholí v 21.21 hodin, ale na vás bude působit celé odpoledne. Pod jeho vlivem budete přemýšlet jinak než obvykle. Zatímco dosud jste dávaly ve vztazích i v erotice přednost svobodě a volnosti, nyní si říkáte, že by stabilní soužití, kdy spoléháte jeden na druhého, vlastně vůbec nebylo špatné.

Rak

Pocit, že miláčkovi v sexu a erotice nestačíte, je sice intenzivní, ale nepodložený. Kdybyste se místo věčného hledání chyb zaměřily na zdokonalení vaší důvěrné komunikace, bude to prospěšnější. Na vhodnou příležitost nemusíte čekat dlouho. Už večer se vám v této oblasti bude dařit skvěle.

Lev

V sexu nepotřebujete nápady ani inovace, ale naopak tradici a klasiku v tom nejlepším slova smyslu. Milujte se tak, jak jste zvyklí, a zejména tak, abyste oba pocítili potěšení a načerpali energii. Trigon mezi Lunou a Saturnem sice výbuchům vášní moc nepřeje, ale to nevadí. Stejně dáváte přednost pohodě a klidu.

Panna

Zejména dopoledne se najde pár jedinců, kteří vám budou vytýkat koketní chování. Těžko jim vysvětlíte, že vůbec nemáte v úmyslu flirtovat. Jednáte tak, aby mezi vámi a těmi, s nimiž jste v kontaktu, panovalo příjemné ovzduší. To, že si to někdo vyloží jako erotické signály, není problém váš, nýbrž jeho.

Váhy 

Hned ráno si slibte, že si s láskou nebudete lámat hlavu. Při Luně ve vzdušných Blížencích bude skutečně lepší, když budete po dobrém vycházet se všemi, ale nikomu nebudete nic zásadního slibovat. Doma to ale bude jiné. Tam se díky konstelacím uvolníte a miláčkovi připravíte ráj na zemi.

Štír

S miláčkem problémy nemáte. Naopak! Ráno, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Jupiterem ve vašem sektoru lásky a romantiky, bude sex to nejlepší, co si můžete dopřát a co vás drží pohromadě. Erotika navíc funguje jako skvělý životabudič. Ranní milování vám dodá energii, z níž budete čerpat dobrou náladu až do večera.

Střelec

Ve vašem případě bude nejlepší, když sex vědomě odložíte až na večer. Zatímco ráno by byl plný napětí a frustrace z nedostatku času, večer proběhne v klidu a pohodě. Navíc miláček díky trigonu mezi Lunou a Saturnem vydrží mnohem déle, než je jeho obvyklá norma.

Kozoroh

Trigon mezi Lunou a vaším vládcem Saturnem vám do života přinese lásku v dosud nepoznané podobě. Konečně vám dojde, že byste se o partnera měly nejen starat, ale taky mu dávat najevo, že je zodpovědný sám za sebe. Když dokážete tyto dva postoje vyvážit, bude i sex rázem lepší.

Vodnář

Při Luně ve svém sektoru lásky a romantiky se o partnera bát nemusíte. Dokonce bude lepší, když mu dopřejete naprostou volnost a svobodu. To, že by vaši důvěru využil k aktivitě, která by se vám nelíbila, opravdu nehrozí. Má dost rozumu, takže kvůli jednorázovému erotickému dobrodružství váš vztah riskovat nehodlá.

Ryby

Při Luně v Blížencích miláčka neprovokujte, ale taky se nenechte vyprovokovat. Ze všech sil se snažte vytvořit přátelskou a příjemnou atmosféru. Zároveň mu dejte najevo, že jste přístupné jeho erotickým nápadům a požadavkům a že mu v tomto směru splníte každé přání. Něco takového už hodně dlouho potřeboval slyšet.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám