Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 10. června

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malicherné nedorozumění bude poslední kapka do poháru trpělivosti. Váš vztah se otřese v základech a budete mít co napravovat. S výmluvami, že za nic nemůžete, to vůbec nezkoušejte. Nastal čas pravdy! Pokud zareagujete rychle a bez předsudků, partnerská krize skončí dřív, než začala. Při společném promýšlení variant, jak rozdílné postoje a názory sladíte, zažijete i spoustu legrace, což bude pravý balzám na vaše pocuchané nervy.

Článek

Beran

Zdá se, že kvůli vesmírným konstelacím zaujmete k sexu jiný postoj, než je vaše obvyklé nadšení. Navíc už je čtvrtek, takže se na obou začíná podepisovat únava i nervozita, které jste za celý týden „nasbírali“. Budete-li mít pocit, že vás milování neláká, do ničeho se nenuťte a klidně postelové hrátky odložte na zítřek, ještě lépe na víkend. Nic nepromeškáte, ale naopak na tom vyděláte.

Býk

Při Luně v Blížencích si sex nejen dokážete ozvláštnit a parádně užít, ale taky o intimních záležitostech umíte bez zábran mluvit. Pokud jste dosud měly pocit, že jste si s partnerem v této oblasti něco podstatného neřekli, máte skvělou příležitost. Svým upřímným a otevřeným projevem ho navnadíte tak, že bude celý natěšený na to, abyste vaše erotické sny a fantazie vyzkoušeli v praxi. Bude to vzrušující jízda!

Blíženci

Lásku můžete vyhodnotit jako rizikovou záležitost, takže je nutná opatrnost. Vzhledem k solárnímu zatmění, které probíhá ve vašem znamení, hrozí, že se můžete totálně zbláznit do někoho, kdo se k vám nejen vůbec nehodí, ale navíc má komplikovaný život nebo konfliktní povahu. Je docela možné, že kvůli němu zpřetrháte dosavadní vazby a vydáte se na pomyslnou výpravu do neznáma. Jakmile se spolu pomilujete, nebude už cesty zpátky.

Rak

Konečně se s partnerem začnete upřímně bavit o jeho erotických prioritách. Velice vás potěší, že je o něčem takovém ochoten vůbec mluvit. Navíc zjistíte, že se v tom, co se vám líbí, zase tak moc nelišíte. Vy si sice milování představujete o něco něžnější, vynalézavější a romantičtější než on, ale to nevadí. Když mu otevřeně povíte, co a jak má dělat, užijete si báječný večer, kdy budete oba spokojení i uspokojení.

Lev

Ohledně sexu bude všechno jaksi zamotané. Zatímco partner se tváří, jako by pro něho tato oblast života neexistovala, kamarád či kolega vás šokuje. Vyrukuje s návrhem, že už delší dobu myslí na to, že by vám spolu mohlo být v posteli moc krásně. Sice se zatváříte překvapeně, ale ve skutečnosti vás z míry nevyvede. Jediné, co vás skutečně překvapí, je skutečnost, že s tímto nápadem nepřišel už dávno. Nicméně stejně přemýšlíte, jak v dané situaci reagovat.

Panna

Ráno to bude sice rychlovka, ale bez libovolných negativních překvapení či důsledků. Už odpoledne se situace začne měnit, bohužel to nebude k dobrému. Až se v 19.38 hodin dostanete do sféry vlivu kvadratury mezi Lunou a Neptunem, bude to pro všechny vztahy dost náročný test. Miláček vás bude ujišťovat, že vás opravdu miluje, jenže se bude chovat zvláštně, a proto zaváháte, jestli mu máte, nebo nemáte věřit. Zároveň je vám jasné, že své rozpaky nesmíte dát najevo.

Váhy

Nic z toho, co vám partner řekne, vás nerozhodí. K jeho výrokům budete nebývale tolerantní. Dokonce ho dokážete přesvědčit, že jste vlastně nic negativního buď neslyšely, nebo jste si to vůbec neuvědomily. I když si řekne o milování způsobem, který by vás jindy rozzlobil, možná i rozběsnil, nyní vás rozesměje. Neurazíte se, ale v příhodnou chvíli mu jeho neomalenost vrátíte.

Štír

Nejspíš vás potrápí strach, že se váš partner zamiloval do jiné. Vzhledem k jeho podivnému chování je to pochopitelné. Pro jistotu se ho však na nic nevyptávejte. Když toto ožehavé téma bude chtít otevřít, musí s tím začít jako první. Možnost, že se k tomu přece jen rozhoupá, je ve vašem případě velmi pravděpodobná. Buďte na to připravené, a jakmile spustí, vybalte na něho všechno, co jste se dozvěděly a co si o tom myslíte. Ten bude koukat!

Střelec

Nejspíš se od kamarádky dozvíte znepokojivé informace na téma člověka, na něhož si tajně myslíte. Jelikož netuší, že vás přitahuje, začne s vámi rozebírat, že ji dotyčný svádí, případně že hodlá svádět ona jeho. Sice jí nechcete šlapat po štěstí, ale to své ani kvůli ní nehodláte obětovat. Naštěstí dokážete k celé věci přistoupit rozumně. Prostě jí otevřeně sdělte, že na něho také máte zálusk. Třeba to dopadne tak, že se domluvíte, že vaše přátelství je pro obě cennější, než milostné dobrodružství s nejasným výsledkem.

Kozoroh

V práci se dočkáte rafinovaného vyznání lásky. Kolega vše sice podá jakoby žertem, ale vy si můžete být jisté, že to, co říká, myslí naprosto vážně. Pokud jste single, nad ničím nedumejte a vykročte vstříc šanci na vzrušující dobrodružství. Jako zadané to budete mít těžší. Na jedné straně vás představa sexu s novým partnerem neskutečně láká, zároveň si uvědomujete, že by to bylo neúměrné riziko.

Vodnář

Když vám někdo navrhne, že byste mohli fungovat jako přátelé s výhodami, opravdu si nedělá legraci. Vám se však takový postoj nelíbí. Když vám podrobně popíše, jak by si celou záležitost představoval v praxi, dojde vám, že mu jde o to, aby si nekomplikoval život, ale zároveň konečně vyslyšel své touhy. Oba víte, že po vás už hezky dlouho vzdychá. Jednorázový sex si můžete vyzkoušet, abyste zjistily, zda přicházíte o něco jedinečného, nebo tuctového.

Ryby

Bude-li k sobě upřímné, přiznáte, že vás erotika zrovna neláká. Do toho, abyste sex vnímaly jako promarněný čas, máte sice daleko, ale přesto necítíte ty správné touhy ani vzrušení, když si ve své jindy bujné fantazii představíte vás dva pod jednou dekou. Naštěstí máte moudrého partnera, který po vás vlastně nic nechce. Hned ráno dá jasně najevo, že veškerá rozhodnutí ohledně lásky nechává na vás, což bude pokračovat až do večera, kdy nejspíš na intimnosti změníte názor.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám