Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 13. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Otravný jedinec, případně bývalý partner už vás nebude kontaktovat tak často. Rozhodně si o něho nedělejte starosti, je to naopak známka toho, že si konečně dává život do pořádku a vás už nechá na pokoji. Jakoby za odměnu, že jste s ním měly tolik trpělivosti, strávíte hodně času s jedincem, s nímž se hodně nasmějete. Nebudete si jen vyprávět veselé historky, postupně dojde i na sbližování, což bude vám oběma příjemné. A bez rozpaků, což je malý zázrak.

Článek

Beran

Vášnivý sex, při němž si budete i povídat, máte šanci prožít těsně po půlnoci. V 00.22 hodin se totiž ve vašem komunikačním sektoru setká Luna s Venuší a postará se o to, že ve vás nejen probudí intenzivní touhy, ale také otevřenost a upřímnost. Bez ostýchavosti tedy miláčkovi popíšete své erotické fantazie a on se vynasnaží, aby je splnil. Následně si můžete role prohodit...

Býk

Miláčka málem nepoznáváte. Obvykle nestojí o řeči o lásce, ale teď je naopak vyžaduje. Dokonce se vás sám od sebe zeptá, jak se vám milování líbilo. Vám je sice jasné, že by se leccos dalo vylepšit, ale uvědomujete si, že na takové poznámky není vhodná doba. Partnera pochválíte tak, aby byl spokojený. Zároveň se začnete chovat stylem, aby pochopil, co má dělat, abyste byly ještě šťastnější.

Blíženci

Pořádně se nevyspíte, ale to nevadí, protože kvůli milování si ochotně přivstanete. Navíc dokážete miláčka probudit způsobem, který ho vášnivě naladí, aniž byste se musely moc snažit. Díky této souhře dokážete využít energii, kterou přinesla noční konjunkce Luny s Venuší. Pod jejím vlivem dokážete dát city i touhy najevo tak, aby pochopil, že stojíte o nové erotické zážitky.

Rak

S city jako takovými problémy nemáte, ovšem starosti vám nadělá vztah, který se pohybuje mimo rámec obvyklých zvyklostí. I když nechcete, musíte si přiznat, že to, co začalo jako nezávazný flirt, vám život změnilo víc, než jste si dokázaly představit. Když k tomu ještě přidáte intenzivní fyzickou přitažlivost, erotické představy a jaro, dojde vám, že jste v pořádné kaši. Zatím sice nic akutně řešit nemusíte, ale je jasné, že to přijde spíš dřív než později.

Lev

Stanovíte si ambiciózní a poměrně náročný úkol. Rozhodnete se, že uděláte všechno pro to, aby partnera začal sex víc bavit a zároveň vám dával najevo, že bez vás nemůže žít. Mějte ovšem na paměti, že po něm chcete něco, co mu není vlastní. Nakonec zaváháte, zda se vám vynaložená námaha vůbec vyplatí. Usoudíte-li, že bude jednodušší, když si na okořenění milostného života najdete milence, všechno ještě víc zkomplikujete. Než k tomu ale dojde, užijete si parádní sex.

Panna

Pokud zatoužíte po něžném, ale divokém sexu, je to jednoduché. Samy nedělejte nic a nechte veškerou iniciativu na partnerovi. Změnou vašeho postoje bude tak překvapený, že se začne snažit ze všech sil, aby vám vyhověl. Až se večer Luna dostane do konjunkce s Merkurem, nejspíš bude řečnit o tom, jak jsou pravidelné milování a orgasmy důležité pro harmonii v partnerském vztahu. K vaší libosti rychle přejde od slov k činům.

Váhy

Zcela vážně začnete přemýšlet, co všechno jste schopné udělat pro to, aby byl partner po erotické stránce naprosto spokojený. Nakonec usoudíte, že žádné hranice v tomto ohledu vlastně neexistují. Zřejmě jediné, co naprosto odmítáte, je sex ve třech. Naštěstí je miláček tradičně založený, takže s tímto požadavkem ani nevyrukuje. A kdyby ho to přece jen napadlo, vy už si vymyslíte nějaký věrohodný důvod, proč to nejde.

Štír

Člověk, který se rozhodl, že vás získá, na to jde tím nejhorším způsobem, jaký si mohl vymyslet. Když vám začne předhazovat svůj majetek a slibovat, že když na něho budete milé, budete se mít moc dobře, buď vás rozesměje, nebo naštve. Když se ho přímo zeptáte na perspektivy vašeho vztahu, rozumnou odpověď nedostanete. Maximálně vykoktá něco v tom smyslu, že když se dva chtějí domluvit, tak všechno jde…

Střelec

Zásadní vliv na vás bude mít konjunkce Luny s Venuší. Ve vašem partnerském sektoru se uskuteční v 00.22 hodin, což znamená, že budete tak natěšené a roztoužené, že nedokážete ani usnout. Sice budete fyzicky dost utahané, jenže ani to vás nepřipraví o chuť se náruživě pomilovat. Naštěstí máte partnera, který to pochopí bez dlouhého vysvětlování. Pravda, moc se nevyspíte, ale stejně vám ráno bude blaze.

Kozoroh

Partnerovy nápady, jak vylepšíte a obohatíte milostný život, vás zaskočí. Vám milování ve vlastní pohodlné posteli vyhovuje a nevidíte důvod, proč byste měli sex provozovat jinde. Když miláček navrhne kuchyň nebo koupelnu, nebudete mít zásadní námitky. Pokud ale vyrukuje s tím, že by chtěl laškovat v přírodě, nebudete skrývat, že tím nejste nadšené. Jako záminka vám může posloužit, že jsou meze ještě studené…

Vodnář

Převážně harmonická Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky nabourá vaše plány či představy. Pokud jste z poměrně dobrých důvodů hodlaly sex odsunout až na pozdní večer, zjistíte, že to nebude tak snadné. Jakmile se totiž v 18.04 hodin Luna dostane do trigonu se Saturnem, bude miláček tak žádostivý, až neodbytný, že mu vyhovět prostě musíte. Navíc uznáte, že byste odmítáním potrestaly i samy sebe.

Ryby

Konjunkce Luny s Venuší, která vrcholí v 00.22 hodin, se promítne do vašich erotických snů. Budou různorodé, barvité a velice smyslné. Navíc si je nejspíš budete do posledního detailu pamatovat. Když je po probuzení začnete partnerovi vyprávět, rozhodně ho to nenechá chladným. Vzrušující zážitky ze snů si tedy zopakujete ještě jednou, tentokrát v bdělém stavu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám