Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 14. 10.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Když na něco v souvislosti s miláčkem zapomenete, je to sice patálie, ale žádná tragédie. Jste dostatečně nápadité, takže dokážete vymyslet způsob, jak z toho ven. Všeobecný zmatek, který při stávajících konstelacích panuje, vaši chybku navíc skryje tak, že si toho nikdo nevšimne. Nic tedy sexu nebrání, hlavně tomu rannímu. Proběhne sice rychle, ale partner bude nezvykle vnímavý a něžný. Jako start do nového dne to bude tak skvělé, že začnete přemýšlet, zda byste si takové rychlovky neměli dopřát častěji.

Článek

Beran 

S vlastní láskou problémy nemáte a sex vás pořád ještě baví, což neznamená, že o těchto oblastech života nebudete soustředěně přemýšlet. Stačí, aby přišel sourozenec s tím, že s vámi chce probrat, jak se mu ve vztazích nedaří. Vy pak budete přemýšlet, jak mu šetrně sdělit, že si za to může sám, ale tak, aby se neurazil, ale zapřemýšlel.

Býk

O nové lásce nahlas raději nemluvíte. Není to proto, že byste měly strach, abyste to nezakřikly, ale proto, že se pohybujete mezi lidmi, z nichž vám někteří takové štěstí nepřejí. Když se budete tvářit, jako byste ani netušily, co se děje, a k tomu ještě zarytě tvrdily, že jste jen kamarádi, bude to nejlepší. Budete sice vypadat trochu hloupě, ale zase se nenajde nikdo, kdo by proti vám intrikoval.

Blíženci

Pokud se dozvíte, že pro někoho jako partnerky nepřipadáte v úvahu, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Když ho nebudete úporně přesvědčovat o opaku, ale místo toho se jen usmějete, bude to ta nejlepší taktika, kterou můžete zvolit. Vzbudíte tím zvědavost, která dotyčného přiměje, aby se o vás začal intenzivně zajímat. Pak už bude všechno jednoduché, přehledné a jasné.

Rak

Pro to, co je láska, máte vlastní definici. Kromě toho, že potřebujete někoho milovat, zároveň se potřebujete o něho starat. Své pečovatelské sklony však musíte krotit. Pokud dotyčný usoudí, že ho nenecháte volně dýchat, může vás sice milovat sebevíc, ale přesto udělá všechno pro to, aby se z vašeho sevření vymanil. Když ho necháte svému osudu a budete ho pozorovat spíš zpovzdálí, bude to pro oba lepší.

Lev

Nereagujte, když vám někdo bude tvrdit, že láska a romantika jsou přežité veličiny a že se máte naučit emoce tlumit. Když se zamyslíte nad jeho osobním životem, dojde vám, že před vámi vlastně zdůvodňuje, co se mu ve vlastním soukromí nelíbí. Vy ho sice můžete politovat, ale pomoci nemůžete. O tom, jak to chodí u vás doma a v posteli, mu rozhodně nevyprávějte.

Panna

Na to, abyste miláčka podezíraly z něčeho, co vzniklo jen ve vaší fantazii, nemáte čas ani náladu. Tomu, co vám řekne, věřte a vůbec o tom nediskutujte. Dokud jste mu žádný úlet nedokázaly, podezírat ho z ničeho nemůžete. Ze zkušeností víte, že lež stejně nakonec vyjde najevo. Také jste si vědomy toho, že historiky o jeho milostných pletkách jsou nadsazené, případně spadají do dávné minulosti.

Váhy

Když se rozpadne vztah, který jste vnímaly jako vzor, vyvede vás to z míry. Ještě víc vás překvapí důvod rozchodu. Když o celé záležitosti začnete přemýšlet, dojde vám, že je to maličkost, která vlastně nestojí za řeč. Uvědomíte si i to, že kdyby šlo o pár, v němž pořádně funguje sex, nikdy by to k takovým koncům nejspíš nedošlo. Na utužení vlastního vztahu tedy pro jistotu naplánujete večer, v němž bude milování hlavním a jediným bodem programu.

Štír

Osobu, která si stěžuje na smůlu v lásce, můžete vyslechnout, ale její problémy vyřešit nedokážete. Situaci jste s ní rozebíraly už mnohokrát, ale ona vás poslouchat nechce a nebude. Neustále hledá chyby v někom jiném a vůbec nepřipustí, že by se příčina mohla alespoň částečně skrývat v jejím jednání. Navíc ji podle vašeho názoru nebaví sex, což je dalším zdrojem problémů.

Střelec

Lichotky, které na svou adresu uslyšíte, vás vykolejí. Když si je necháte projít hlavou, začnete přemýšlet, zda si z vás partner náhodou nedělá legraci. Až později pochopíte, že nic takového neměl v úmyslu. To, co řekne zejména v souvislosti s vašimi sexuálními dovednostmi a erotickou přitažlivostí, bude sice trochu neobratné, ale zato upřímné.

Kozoroh

V lásce se snažte chovat sebejistě, ale moc to nepřehánějte. Miláček nesmí mít ani na chvíli pocit „lovné zvěře“, která do svého života nemá co mluvit. Vy naopak musíte jednat tak, aby se cítil jako lovec, který ví, že uspěje, ale vše prodlužuje jen proto, abyste si oba pořádně užili. Večer pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Uranem tedy bude plný vášní a orgasmů.

Vodnář

Úvahy o sexu, které si přečtete v ženském časopisu, vás můžou leda rozesmát. Veškerá doporučení, která tam najdete, jsou vám k ničemu. Naštěstí je nepotřebujete. S miláčkem jste si vytvořili skvělý systém erotické komunikace, který nejen funguje, ale navíc vás baví. Díky němu prožijete krásný, i když trochu bouřlivý večer a nebývale zdařilou noc.

Ryby

Sex sice máte rády, ale stresovat se kvůli němu nehodláte. Když z nejrůznějších náznaků pochopíte, že se miláčkovi do intimností nechce, nic řešit nebudete. Uložíte ho do postele a vy si klidu dopřejete vlastní milostný program. S chutí se necháte unášet romantickou četbou, filmem nebo hudbou. Následně usoudíte, že se večer vlastně vydařil, a vůbec vám nevadilo, že byl jen virtuálně erotický.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám