Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 19. 8.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partner vás rozhodně nedojme tím, že změní názor, aby vám údajně udělal radost. Uvědomujete si, že ho k tomu dotlačily okolnosti, případně výčitky svědomí. Zatím se na sebe usmíváte, nicméně vám oběma dochází, že tuto záležitost budete muset řešit. Pokud možno si vše vyjasněte do podvečera, jinak se na sebe budete mračit i v posteli. A to by byla škoda, jelikož konstelace slibují čarokrásné prožitky.

Článek

Beran 

Úvahy o tom, jaký by asi byl život bez sexu, si odpusťte. Hlavně je neprobírejte nahlas před miláčkem. V takovém případě totiž hrozí, že zbrkle navrhne, ať si to tedy vyzkoušíte v praxi. Z jeho strany by v tom sice byla do značné míry uražená ješitnost a vážně to nemyslí, ale vy byste se přesto naštvaly. Vzaly byste to jako důkaz, že o vás nestojí, a tak se dostanete do bludného kruhu vzájemných výčitek.

Býk

Pokud máte pocit, že vám v lásce něco chybí, musíte nejdřív přijít na to, co to vlastně je. Patrně vás napadne, že vám vadí nedostatek komunikace a napjaté ticho, které mezi vámi v poslední době panuje. Když si však uvědomíte, kolik máte oba práce, dojde vám, že se zatím musíte spokojit s tím, že se nehádáte. Na něžná vyznání podle vašich představ přijde čas později.

Blíženci

Snažte se překonat zábrany, které jste v projevech lásky dosud měly. Neriskujte, že miláček usoudí, že máte vlídné slovo pro každého, ale pro něho vám zbývají jen pokyny, příkazy a uštěpačné poznámky. Zejména ráno rozhodně nezapomeňte na vroucí polibek před odchodem do práce. Bude sice překvapený, ale pak uzná, že je to vlastně parádní start do nového dne.

Rak

V 9.00, kdy se Luna z vašeho partnerského sektoru dostává do trigonu s Uranem, se můžete těšit na zajímavá překvapení. Miláček usoudí, že je potřeba, aby vám dal lásku najevo, a nápad hned realizuje. Pokud jste oba doma, nebo na dovolené čekají vás hodně vášnivé zážitky. V práci vám vžene ruměnec do tváře zpráva, v níž vám pikantně naznačí večerní a noční program.

Lev

Zatímco se snad všichni kolem rozcházejí nebo alespoň hádají, vy si s partnerem notujete a jste naprosto v pohodě. Lunu v Kozorohu navíc dokážete využít ke společnému promyšlení dlouhodobých plánů a záměrů. Kdybyste chtěli uskutečnit všechny, potřebovali byste na to sice pár životů navíc, ale právě sny jsou důležitým spojujícím prvkem vašeho vztahu.

Panna

Doby, kdy jste nahlas tvrdily, že pro vás sex vlastně nemusí existovat, jsou naštěstí dávno za vámi. Nyní už otevřeně a po pravdě přiznáváte, že svého partnera a jeho objetí potřebujete stejně jako pověstný vzduch k dýchání. Bez něho by to sice šlo, nicméně si uvědomujete, jak prázdný a nudný by váš život byl.

Váhy

S partnerem se cítíte příjemně. Dokonce tak dobře, že přemýšlíte, že ani nepůjdete do práce a strávíte s ním celý den doma. Váš zdravý rozum a smysl pro povinnost nakonec zvítězí, takže zůstanete jen u zbožných přání. Přesto byste se s ním měly o své „hříšné nápady“ podělit. Když nic jiného, alespoň mu tím polichotíte.

Štír

Zkuste věřit partnerovi a přestaňte si hrát na neohrožené hrdinky, které si se vším samy poradí. Harmonická Luna z Kozoroha vás sice k takovému postoji vybízí, ale vy byste měly jejímu tlaku odolat. Jakmile připustíte, že je přínosné, když se na svět díváte jeho očima, a že se můžete navzájem obohatit, bude váš společný život mnohem pestřejší a taky přisoudíte důležitější roli erotice i sexu.

Střelec

Když jste se už rozhodly, že si pořídíte milence, musíte zároveň stanovit jasná pravidla. Je potřeba, abyste mu vysvětlily, že opravdu nechcete, aby o vašem vztahu s někým mluvil, nebo se jím dokonce chlubil třeba na sociálních sítích. Nejdřív se bude tvářit nechápavě, ale pak uzná, že ke svým požadavkům máte moc dobrý důvod. Zpočátku mu utajené schůzky budou vyhovovat a pak se uvidí.

Kozoroh

Parádní a na vaše poměry velice náruživý sex si užijete, když ho necháte na večer. Využijete tak energii trigonu mezi Lunou a Neptunem. Vrcholí sice ve 22.00 hodin, ale vás bude pozitivně ovlivňovat už od odpoledne. Milování bude i plné romantiky, takže možná ráno budete tápat, co byla skutečnost a co se vám následně zdálo.

Vodnář

S partnerem je to snadné. Kdybyste se však dohodli, že si milostný život okořeníte, zkuste si třeba zahrát na tajné milence. Sice ho k tomu budete muset poněkud přemlouvat, ale pak uzná, že to byl vzrušující nápad. Dokonce váš scénář obohatí o dobrodružné a úsměvné prvky, což se vám bude náramně zamlouvat.

Ryby

Je docela možné, že se vám do cesty připlete člověk, který se v lásce zklamal, takže z něho zřetelně čiší, že nikomu a ničemu nevěří. Jindy byste ho možná přesvědčovaly, že vám důvěřovat může, ale to nezabere. Musíte mu umožnit, aby na to přišel sám. Jestli mu názorné důkazy budete předkládat v kavárně, na výletě do přírody, nebo doma v posteli, to je pouze na vás.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám