Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 23. 9.

Foto: Family Way Studio, Shutterstock.com

Foto: Family Way Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představa, že miláček dostane rozum a doma si to spolu parádně užijete, se zatím nenaplní. Opět se musíte smířit s tím, že vy budete ty rozumnější, prozíravější a zodpovědnější. Nicméně je možné, že vás svým ztřeštěným nápadem přece jen okouzlí, a proto se s ním vydáte na dobrodružnou výpravu. Pobyt na čerstvém vzduchu vám prospěje, takže na divočinu v ložnici přece jen dojde.

Článek

Beran 

S partnery z Býka nebo ze Štíra to nebudete mít lehké. Neustále projevují žárlivé sklony a vůbec nechápou, že k nim nemají důvod. Vy se jim to sice snažíte vysvětlit, ale valný úspěch mít nebudete. Lepší bude, když nad tím mávnete rukou a převedete řeč na nějaké neutrální téma. S miláčky z ostatních znamení se dohodnete snáz. Zejména večer budou rozněžnělí, takže o ničem jiném než o sexu uvažovat nebudou.

Býk

I když s nepromyšlenými vztahy a lehkovážnými úlety na jednu noc si obvykle nezahráváte, měly byste se v tomto ohledu pro jistotu víc hlídat. Při opozici mezi Venuší a Uranem zejména kolem poledne hrozí, že se pomyslně vrhnete kolem krku někomu, kdo vám připadá naprosto neodolatelný, ovšem za jiných konstelací byste si ho ani nevšimly.

Blíženci

Náročné bude zejména ráno. Miláček má pocit, že by vás měl za každou cenu udržet v posteli, jenže vy opravdu pospícháte. To, že na jeho něžné návrhy zareagujete nevlídně, je v dané situaci naprosto přirozené. Kdybyste však svolily aspoň s rychlovkou, příjemně vás naladí na celý den. Nakonec totiž všechno podstatné stihnete.

Rak

Opozice mezi Venuší a Uranem, která vrcholí v 11.42 hodin, na vás zapůsobí blahodárně. Aktivuje erotické sklony, o nichž jste dosud neměly ani tušení, nebo jste je v sobě záměrně potlačovaly. Například si uvědomíte, že se moc rády proměníte v sebevědomou dominu, která partnerovi ukáže, jak se k ní má chovat. Během dne se tedy budete bavit erotickými fantaziemi, které večer a v noci převedete do reálu.

Lev

I když obvykle preferujete mazlivý a něžný sex, tentokrát zatoužíte po změně. Budete vyžadovat trochu tvrdší a mnohem vášnivější přístup. Bude sice chvíli trvat, než miláčkovi vysvětlíte, o co vám vlastně jde, ale ani to pro vás nebude problém. Svými nápady ho navnadíte tak, že se nebude moct dočkat večera a noci…

Panna

O tom, co s miláčkem podnikáte v posteli, si raději vůbec s nikým nepovídejte. Kdybyste byly naprosto upřímné, buď vám nebude věřit, nebo vás začne podezírat, že se akorát vytahujete, a v horším případě by váš intimní život začal probírat s dalšími lidmi. Každopádně bude lepší, když všechny narážky na erotický život přejdete lehkým a zároveň mnohoznačným úsměvem.

Váhy

Nejlepší čas na milování ve vašem případě nastane kolem 3.36 hodin, kdy se Luna dostává do kvadratury s Plutem. Pod vlivem tohoto aspektu se budete projevovat tak vášnivě, že tím překvapíte nejen partnera, ale i sebe. Sex vás fyzicky nevyčerpá, nýbrž vás naopak nabije energií. Z té pak budete čerpat celý další den.

Štír

Jakmile začnete mít pocit, že musíte navázat kontakty s někým, kdo vám v minulosti ublížil, aktivujte veškerou hrdost a prostě si to zakažte. Bude to mnohem lepší, než abyste pod vlivem opozice mezi Venuší a Uranem znovu budily něco, co má už dávno spát a co by do vašeho života vneslo akorát zmatky. Společná noc by byla sice krásná, ale za zlomené srdce vážně nestojí.

Střelec

Milování si nejvíc užijete kolem 1.43 hodin, kdy využijete sextil mezi Lunou a Jupiterem. S jeho pomocí dosáhnete všeho, po čem v této oblasti toužíte a co se vám dosud nepodařilo realizovat. Je jen otázka, zda máte usnout a nachystat si budík, abyste se vzbudily v pravý čas, nebo bude lepší, když zůstanete vzhůru přes půlnoc.

Kozoroh

Konečně se dostanete do situace, kdy pro vás bude sex zásadní a nepostradatelnou životní prioritou. Prostě se potřebujete pomilovat. Po ranní dávce intimností budete plné optimismu a chuti do života. Navíc se vám budou svůdně lesknout oči a pleť se jakoby projasní. Když miláčkovi vyseknete poklonu, že tak skvěle vypadáte jeho zásluhou, bude na sebe a své výkony právem pyšný.

Vodnář

Dnešní opozice mezi Venuší a Uranem pro vás znamená zjevné riziko. Do střetu se totiž dostanou vaše city a smysl pro povinnost. Moc rády byste sice strávily vášnivé chvilky s milencem, ale zároveň si naplno uvědomujete závazky vůči dětem a partnerovi. Naštěstí vymyslíte systém, který vám umožní zvládnout obojí. Je to skoro zázrak, ale půjde to.

Ryby

Vůbec nevadí, když si přiznáte, že vás mimořádně přitahuje člověk, který je od vás generačně vzdálený. Musíte spíš přemýšlet, co s tím budete dělat. Zároveň si uvědomte, že muž s mladší partnerkou byl zajímavý vždycky a žena s mladším partnerem je v kurzu nyní. Na nepřející jedince nedejte, bude z nich mluvit čirá závist.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám