Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 30. 9.

Foto: Gyorgy Barna, Shutterstock.com

Foto: Gyorgy Barna, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte-li mezi sebou něco nedořešené, snažte se dané téma nenápadně nadhodit, a když zkusí kličkovat, zase se k němu oklikou vracejte. Nakonec to vzdá, minimálně si vyslechne vaše stanovisko a v lepším případě se vám podaří prosadit to, o co vám jde. Pokud jste „pouze“ milenci, přednostně se zaměřte na budoucnost, například společné bydlení.

Článek

Beran 

Když vám partner konečně sám od sebe vyzná lásku, nepátrejte, co ho k tomu přimělo. Buďte rády, že vám alespoň trochu romantickým způsobem sdělil, že vás miluje. Vy mu však nic takového neříkejte, jinak vás zase potrápí jeho nabubřelé ego a sebevědomí, což rozhodně nepotřebujete. Dobře uděláte, když mu city dáte najevo prakticky, ale mlčky, to znamená hlazení, mazlení, objímání, líbání a podobně.

Býk

Od kontaktů, které navážete se svým bývalým, raději nic neočekávejte. Berte to jako setkání dvou lidí, kteří se hodně dlouho neviděli a pořád si mají co říct. Až budete nad celou událostí přemýšlet, zjistíte, že jste právě uzavřely jednu kapitolu svého života. O to raději se doma přitulíte ke svému stávajícímu partnerovi, s nímž se skutečně milujete.

Blíženci

Úvahy o tom, co od partnera v životě i sexu vlastně chcete, jsou poněkud škodlivé. Hrozí, že tímto stylem aktivujete smysl pro detail a začnete váš vztah detailně rozpitvávat. I v takovém případě se snažte mít na paměti, že miláček sice není dokonalý, ale pořád je hodně dobrý, a hlavně se máte rádi. Stejně tak byste měly ocenit jeho erotické kvality, které vám život zpestřují a ještě dlouho zpestřovat budou.

Rak

Jakmile budete mít podezření, že se kolem miláčka začala točit nějaká žena, třeba jeho kolegyně, nic neříkejte, jen zbystřete. Rozhodně mu nevyčítejte, že má o něho zájem, za to přece nemůže. Rovněž mu nenaznačujte, že taky máte ctitele, abyste v něm vzbudily žárlivost. Patrně by se nenaštval, ale bral to jako signál, že si oba můžete dělat, co chcete. Horko těžko budete vysvětlovat, že jste to tak nemyslely.

Lev

I když nemáte čas a vlastně ani náladu na nic, miláčkovi pozornost věnujete. Jeho erotická přání, včetně těch, která vám můžou připadat až přehnaná, splníte rády a ochotně. Kdybyste důvod svého jednání analyzovaly, přijdete na to, že něhu a sex potřebujete, protože vám dodává energii. Svým způsobem tedy partner funguje jako příjemný, výkonný životabudič.

Panna

Patříte k těm šťastným, které dokážou elegantně propojit lásku a přátelství. Vytvoříte tak vztah, který bude vám i jemu naprosto vyhovovat. I kdyby udělal něco, co se vám tak úplně nezamlouvá, mávněte nad tím rukou. Když samy sebe dokážete přesvědčit, že to není podstatné, tak to nepodstatné bude. Navíc umíte ocenit to, že všechno ostatní mezi vámi funguje na výbornou…

Váhy

Při Luně v Raku se do ničeho nenuťte vy, a hlavně do ničeho nenuťte partnera. Objektivně bude lepší den bez sexu, než abyste předstíraly nadšení a dělaly něco, na co momentálně nemáte náladu. Když si večer lehnete do postele s dobrým románem, prospěje vám to víc, než „erotický tělocvik“, při němž byste málem usínaly.

Štír

Váš erotický či láskyplný vztah ovlivňuje trigon mezi Lunou a Neptunem. Kolem 8.06 hodin, kdy vrcholí, budete mít při pohledu na partnera velice zvláštní pocit. Najednou si uvědomíte, proč ho milujete a proč si nedokážete představit život bez něho. Bude to pro vás zajímavé zjištění. Dojde vám spousta věcí, které jste dřív nechápaly. Následný pocit štěstí byste si měly dobře zapamatovat.

Střelec

Při trigonu mezi Sluncem a Saturnem se můžete těšit na rozmanitá překvapení. Když miláček přijde s tím, že byste se mohli třeba vzít, společně bydlet, pořídit si dítě a podobně, neptejte se ho, co ho to popadlo. Buďte rády, že se konečně takovými záležitostmi zabývá. Však už na to dlouho a netrpělivě čekáte, což mu však říkat nemusíte…

Kozoroh

Snažte se působit vyrovnaným dojmem. Když budete předstírat, že nemáte zájem o člověka, který o vás evidentně stojí, tak dobývání a svádění brzy přestane bavit. V opačném případě, tedy když to s projevováním vstřícnosti přeženete, hrozí, že ho vyděsíte. Bude nejlepší, když vývoj necháte na něm, užijete si slastné chvíle ve dvou a promýšlení strategie necháte na později.

Vodnář

Kolem 15.55 hodin, kdy je Luna v opozici s Plutem, vás čeká zajímavé překvapení. Miláček třeba navrhne, abyste se spolu vydali do sexshopu a nakoupili erotické hračky. Rozpaky stranou! Bude to akce, kterou si oba užijete, navíc se i hodně nasmějete. Jen tak mezi řečí vás ujistí, že se tímto stylem připravuje na dlouhé podzimní večery, abyste se v posteli nenudili.

Ryby

Když miláček začne vypočítávat, čeho všeho se kvůli vám musel vzdát, nerozčilujte se. Nebude to k ničemu. Mohly byste mu ale vyjmenovat, čeho jste se kvůli němu dosud zřekly nebo spíš musely vzdát vy. Nejspíš ztichne a bude mu stydno. Uklidněte ho, že se k jeho dětinskému úletu už nebudete vracet. Je to jediná cesta, jak můžete z této nepříjemné situace oba vyjít se ctí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám