Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 12. 9.

Foto: RenataP, Shutterstock.com

Foto: RenataP, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přirozený sex-appeal umocníte rozvernou náladou a smyslem pro humor. Miláčka tedy hravě svedete, kdykoli vás napadne. Bude stačit, když si obléknete halenku s větším dekoltem nebo svůdnou noční košilku a navoníte se parfémem, který důvěrně zná. Jste-li čerstvě zamilované, nebo máte v plánu první intimní sblížení, nezapomeňte na účinnou ochranu, ať hezké chvilky neskončí malérem.

Článek

Beran

Večer bude pod taktovkou prapodivné lunární fáze, která si na romantiku zrovna nepotrpí. Neuslyšíte sladká slůvka, nedočkáte se něžné předehry, sex bude rychlovka, možná vestoje při sprchování. Zato na politické diskuse si drahoušek čas udělá, ty vydrží v televizi sledovat dlouho do noci. Má to ale jednu velkou výhodu, na zítřek se vyspíte dorůžova.

Býk

Připravte drahé polovičce bohatou, vydatnou večeři, v ložnici pak mějte při ruce karafu s pitím. Čeká vás totiž nejdelší noc tohoto měsíce. Strávíte ji s Lunou v sektoru erotiky a ani jeden z vás se nespokojí jen s jedním orgasmem. Je proto velmi reálné, že budete usínat až v okamžiku, kdy se na obzoru objeví první paprsky vycházejícího slunce.

Blíženci

Žijete-li ve vztahu „na psí knížku“, zásadně nemluvte o budoucnosti vašeho soužití, tedy o zásnubách, natož o svatbě. Při Luně ve Střelci by se drahouška zmocnila panika, strach ze závazků, že by se musel něčeho vzdát a přišel o svobodu. To by natolik rozhodilo jeho libido, že by se nevzrušil, a ještě zítra by v posteli nestál ani za starou belu.

Rak

Drahoušek bude připravený na erotické hrátky v kteroukoli denní i noční hodinu. Běda, když okamžitě na jeho vábení nezareagujete, a budete se třeba místo něho věnovat domácnosti. Zatváří se kysele, a když se ho byť jen letmo dotknete, dá hodně nevybíravě najevo, že je nedobytná pevnost. Jeho zájem o něžnosti se probudí až zítra po setmění.

Lev

Jste-li singl, chlapíci vás budou obletovat všude, kam se vrtnete, ale muže svých snů mezi nimi nenajdete. Věřte nebo ne, z toho byste se měly radovat! Ve hře totiž bude Černá Luna, a aniž to tušíte, zachrání vás. Přivábily byste totiž muže, který by vás od počátku uzurpoval, omezoval, připravil o přátele a nakonec odkopl.

Panna

Má-li drahá polovička Slunce v ohnivém znamení, nečekejte v posteli žádné zázraky. Erotické hrátky proběhnou takovým fofrem, že z toho budete pouze zaskočené, nic víc. Navíc jakmile se uspokojí, ve vteřině usne a nevzbudí ho ani vystřel z děla. Má to ale jednu výhodu, konečně se podíváte na oblíbený seriál bez toho, aby děj pořád nemístně komentoval.

Váhy

Začnete-li na sebe během stmívání vrčet a před spaním se neobejmete ani si nedáte pusu na dobrou noc, bude to signál lunární fáze, že máte nejvyšší čas začít řešit třecí plochy a o drahou polovičku víc pečovat. Jinak bude mezi vámi napětí a nevraživost čím dál větší a kolem 20. října, kdy nastane úplněk naproti vašemu znamení, můžete čelit vážné partnerské krizi.

Štír

Je pravda, že v zodiaku jste mistryně v mazlení a svádění, ale tento večer ke svým erotickým kejklím nedostanete příležitost. Miláček se na vás nečekaně, energicky a náruživě vrhne, až vám málem vyrazí dech. Naštěstí vás uspokojí, takže si při usínání budete blaženě lebedit a ani omylem nebudete protestovat, když se totéž bude opakovat zítra ráno.

Střelec

Jakmile hodinky ukážou 10.34 hodin, kdy Měsíc vkročí do vašeho znamení, nebude to s vámi mít partner jednoduché. Chuť na erotické hrátky totiž budete mít pořád, a to jak během dne, tak v podvečer, prostě vy budete k neutahání, ovšem z něho „jako upír“ vysajete veškerou energii. Tak se nedivte, že po setmění prchne ke kamarádovi a vrátí se až v hodině duchů.

Kozoroh

V posteli budete oba nebývalé akční, přímo divocí. Kroťte se ale v případě, má-li jeden z vás občas problémy se zády. Noc totiž bude pod taktovkou mírně zákeřné lunární fáze ve Střelci, která často asistuje při zablokování ischiasového nervu. Bylo by to tak bolestivé, že byste musely volat záchranku, a je otázka, zda by to neskončilo kratším pobytem v nemocnici.

Vodnář

Pokud cítíte k jistému muži víc než přátelství, už na nic nečekejte a v průběhu neděle mu to řekněte. Když bude zjevně nemile překvapený a zaskočený, rychle se vzdalte, už se nikdy o nic nepokoušejte a hodně rychle na něho zapomeňte. Lunární fáze totiž odhalí platonické lásky a jednostranné zamilování, které nebude opětováno, takže byste jen zbytečně ztrácely čas.

Ryby

Ačkoli oba v průběhu neděle projdete nejednou stresovou situací, v posteli potíže nenastanou. Nápomocna vám bude lunární fáze, která na vaše znamení zafunguje jako silné afrodiziakum a velmi účinné sedativum zároveň. V sexu se shodnete jako už dlouho ne a vlastně na všechny trable, které jste prožili, díky erotických hrátkám zapomenete, úplně se vám vymažou z paměti.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám