Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 14. 11.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

V poněkud ospalé a lenivé neděli vás miláček vyloženě překvapí, neboť bude mít elánu a vitality na rozdávání. Sotva vás ráno pustí z náruče, už začne plánovat vášnivý večer. S kulišáckým výrazem vám naznačí, že pro vás chystá erotické překvapení. Nevyzvídejte, stejně vám neprozradí, o co jde. Každopádně budete nadšené a jen pro jistotu si odpoledne dejte šlofíka.

Článek

Beran 

S partnerem si dokážete povídat o věcech, které jste dosud s nikým jiným neprobíraly. S ním jste tak otevřené, až se tomu podivíte. Navíc máte konečně jistotu, že máte po boku člověka, který vás nebude posuzovat ani odsuzovat, nýbrž vás pochopí a podpoří. Když hned po ránu, tak kolem 6.41 hodin zjistíte, že se v sexu chová stejně vstřícně, budete blahem bez sebe.

Býk

Při Luně, která bude až do 16.48 hodin v Rybách, bude vášnivou, a přesto nezvykle něžnou erotiku vyžadovat i partner, který po něčem takovém obvykle netouží. Nevyptávejte se, co se děje, a buďte rády, že se konečně začal chovat tak, jak se vám zamlouvá. Když s pomocí sextilu mezi Lunou a Plutem ráno k něze přidáte i vášně, bude všechno v nejlepším pořádku.

Blíženci

Kouzlo osobnosti vašeho partnera s vámi dělá divy. Pokud jste byly ráno přesvědčené, že mu z „výchovných důvodů“ sex odepřete, počítejte s tím, že vám odhodlání moc dlouho nevydrží. Kolem krku mu padnete ještě před snídaní. Ve vzájemném svádění budete průběžně a úspěšně pokračovat celý den.

Rak

Nechcete si konečně nalít čistého vína? Když zjistíte, že vám člověk, o něhož stojíte, pořád odolává, měly byste zvážit i možnost, že vycouváte. Když to uděláte samy od sebe, po zralém uvážení a dobrovolně, nebude to bolet jako jeho přímé odmítnutí. Navíc se velice rychle najde někdo, kdo vás bude rád utěšovat všemi možnými způsoby.

Lev

I když miláček tvrdí, že erotickou fantazií příliš neoplývá, není to tak úplně pravda. Když se ho začnete vyptávat, dozvíte se, že způsob, kterým se projevuje ve vaší posteli, překvapuje i jeho samotného. Pak pochopíte, že jste v něm k jeho i vaší velké radosti aktivovaly schopnosti, o nichž ani netušil, že je má.

Panna

Někteří lidé vás začnou přesvědčovat, že se z každého dlouhodobého vztahu stává vězení. Na jejich řeči sice zareagujete naštvaně, ale hádat se s nimi nebudete, protože to považujete za ztrátu času. Vlídně jim povězte, že to vnímáte jinak a že se o tom s nimi dál bavit nebudete. Kdybyste jim prozradily, že ve vašem letitém vztahu láska nechybí a sex vás pořád baví, stejně by vám nevěřili.

Váhy

Díky zamilovanosti si dokážete poradit i v situacích, kdy byste se jindy bezmocně vztekaly. Navíc si můžete být jisté, že to, co miláčkovi řeknete, vezme velice vážně. Kdyby nakonec ještě dokázal přiznat, že máte ve všem pravdu, měly byste příjemně opojný pocit. Navíc by to pozitivně ovlivnilo váš erotický život, což rozhodně není k zahození.

Štír

Přestože máte dostatek nejrůznějších životních zkušeností, ještě to neznamená, že nemůžete znovu naletět. Bývalé spolužačce či kolegyni, která vám kdysi bez uzardění přebrala přítele, toho současného rozhodně nepředstavujte. Může vám sice tvrdit, že se změnila, ale vy už jí nikdy nebudete věřit.

Střelec

To, že chcete partnerovi něco vytknout, je naprosto normální. Měly byste mu to však sdělit tak, aby se nenaštval, ale vzal to jako téma k přemýšlení. Dejte si však pozor, abyste sporné záležitosti netahaly do postele. Jakmile bude naladěný na milování, na podobné podněty nedokáže vstřícně reagovat ani v případě, že by se opravdu snažil.

Kozoroh

Sex si parádně užijete v případě, že začnete s milostnou předehrou hned po půlnoci. Trigon mezi Sluncem a Lunou, který vrcholí v 1.20 hodin, naznačuje opravdu silné zážitky. Dokonce i věčně ospalého partnera dokážete motivovat tak, aby sám od sebe přišel na to, že spát prostě nesmí a vlastně ani nedokáže.

Vodnář

Představa, že vám nová láska dá to, co vám nedokázal poskytnout bývalý partner, je sice za stávajících konstelací pochopitelná, ale neuskutečnitelná. Čím dřív si uvědomíte, že to, co se vám honí hlavou, je jenom krásný, ale zároveň prchavý sen, tím to bude lepší.

Ryby

Pozor si dávejte na člověka, který chce Lunu ve vašem znamení využít ke svému prospěchu. Jakmile se začne chovat a projevovat tak, aby ve vás vzbudil lítost, měly byste zbystřit. Klidně mu řekněte, že chápete, že měl těžký život, ale tím to hasne. Moc dobře přece víte, že něco takového jako základ vztahu nefunguje a fungovat nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám