Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 16. května

Foto: Nina Anna, Shutterstock.com

Foto: Nina Anna, Shutterstock.com

Reklama

Minulost si s vámi zašpásuje, přestože o obnovení některých vztahů nestojíte. Odoláte i zdánlivě neodolatelným návrhům a připomínky toho, jak vám spolu bylo blaze, vás nechají chladnými. Zvládnete i projevy sebelítosti. Když vás ale dotyčný sevře v náručí a políbí, budete mít co dělat, abyste se ovládly. Bude vás pronásledovat pocit, že mu ve skutečnosti jde ještě o něco jiného. Nejste daleko od pravdy…

Článek

Beran

Máte dojem, že při Luně v Raku není na sex podle vašich představ ta pravá nálada. Když už se atmosféra upraví, hrozí, že do ložnice vběhnou děti, nebo začne vyzvánět telefon. Když miláček preventivně navrhne sex na odpoledne, kdy budou potomci u kamarádů, a pohlídá, abyste si oba vypnuli mobily, čekají vás vzrušující zážitky.

Býk

V erotických záležitostech byste měly přidat na tempu. I když jste dosud měly pocit, že máte na rozhodování času dost, není to pravda. Pokud se vám někdo opravdu líbí, měly byste ho oslovit a navázat s ním bližší kontakt. Když to neuděláte, užijete si sice klidnou neděli, ale taky záhy zjistíte, že se už nemáte o koho snažit, protože ho svedla jiná, pohotovější žena.

Blíženci

Na lásku i na sex máte víc času než obvykle. Přesto musíte konstatovat, že milování berete jako další z úkolů, které jste si na dnešek naplánovaly a chcete splnit. Naštěstí máte chápavého partnera. Když zjistí, že ráno tvrdě spíte, budit vás nebude. Už vás zná, takže ví, že na vás v sexu ani v ničem jiném nesmí naléhat ani vás do ničeho nutit. Když nechá vývoj v milostných sférách na vás, vybudí ve vás takové touhy, že ho večer do postele samy zatáhnete.

Rak

I když vás hovory o lásce a vznešených citech obvykle docela baví, dnes je to jinak. Představa, že byste čas trávili tlacháním, vás spíš děsí. Ani nezastíráte, že momentálně ze všeho nejvíc chcete, aby se partner tolik nevěnoval rozvoji vašeho duševna, ale hlavně se soustředil na tělesnou stránku lásky. Pocit, že ho nejen milujete, ale že stejně náruživě miluje on vás, potřebujete přímo bytostně vnímat z každého jeho slova, gesta i objetí.

Lev

Luna ve vašem sektoru věcí skrytých má na vás, a zejména na vaše city, zásadní vliv. Dosud jste o tom, že byste si pořídily milence, neuvažovaly, ale teď pomalu měníte názor. Paradoxní je, že vám ve stávajícím vztahu, nebo v životě single, vlastně nic nechybí. S někým si chcete začít jen proto, abyste opět cítily pověstné motýlky v břiše a měly pocit, že jste stále přitažlivé, žádoucí a sexy.

Panna

Zdá se to nemožné, nicméně partner může navrhnout, abyste se sešli ve třech i s jeho bývalou partnerkou, nebo dokonce s vaší aktuální sokyní v lásce. Má plán, že se dohodnete, jak a kudy dál. Pochopitelně se vám to líbit nebude. Velice rychle pochopíte, že si chce především vychutnat situaci, kdy se o něho přetahují dvě atraktivní ženy. Vy mu však sebevědomí v tomto směru vylepšovat nehodláte.

Váhy

O tom, že to bez lásky není ono, víte díky své vládkyni Venuši své. Přesto nevidíte důvod, proč byste si měly někoho hledat za každou cenu. Naštěstí patříte k těm, které se nespokojí s málem. Pokud jste neobjevily partnera, který alespoň trochu vyhovuje vašim představám, budete klidně chvíli single. O erotické uspokojení se postaráte buď samy, nebo si dopřejete hezké chvilky s kamarádem, který je na tom podobně.

Štír

Když uslyšíte, že vás někdo už dlouho miluje, samozřejmě vám to polichotí. Při Luně v Raku ale máte sklony vnímat všechna slova a prožívat city intenzivněji, než si zaslouží. Právě proto hrozí nebezpečí, že se po takovém vyznání zamilujete do člověka, který se k vám objektivně ani trochu nehodí. Jako chvilková známost, budiž, ale sáhodlouhé plány si raději nedělejte.

Střelec

Hlavně si nestěžujte, že máte smůlu a ve vašem citovém životě se nic závratného neděje. Jakmile to vyslovíte nahlas, zafunguje zákon schválnosti a postará se, aby se dělo mnohem víc, než se vám zamlouvá. Může se stát, že se miláček začne chovat naprosto atypicky. Vy pak nebudete vědět, zda se máte tvářit chápavě, nebo ho podrobit křížovému výslechu a zjistit, zda se někde s nějakou jinou nezapomněl.

Kozoroh

Na sex byste si měly vymezit čas poté, co se v 7.07 hodin Luna ve vašem partnerském sektoru setká s Marsem. Zásobí vás totiž ukázkovou sexuální energií. Partnera svedete tak rychle a tak dokonale, že ho ani nenapadne, že by mohl projevit vlastní aktivitu. Nakonec konstatuje něco v tom smyslu, že pokud se vaše dominance bude promítat jen do erotiky, bude blahem bez sebe.

Vodnář

Jste na rozcestí a nevíte, kudy se vydat dál. Je to těžké dilema, když si máte vybrat mezi člověkem, který je spolehlivý a stabilní, ale je s ním obrovská nuda, a někým, kdo vás baví, s nímž jste rády, jenže nenechá na pokoji jedinou sukni, která se v jeho blízkosti vyskytne. Ať si zvolíte kohokoli, budete tak trochu litovat, že jste přece jen nesáhly po tom druhém.

Ryby

Kdyby bylo na vás, prožijete tak vášnivý večer, že se plynule prodlouží až do svítání. Erotická energie vás nabije stylem, že spát opravdu nemusíte. Pokud s vámi miláček dokáže udržet tempo, patříte mezi opravdu šťastné ženy. A kdyby náhodou potřeboval chvíli oddechu, nic se neděje. To, co nezvládnete v noci, doženete třeba hned po vydatné nedělní snídani.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám