Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 23. května

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prožijete snad úplně všechno kromě nudy. Ve víru dění budete bojovněji naladěné, což ovšem můžete využít ve svůj prospěch. Začít můžete třeba tím, že se zbavíte negativních emocí, které souvisejí s dávnými křivdami. Když konečně připustíte, že za krach milostného vztahu můžete oba, odpustíte sobě i jemu a můžete jít zase dál za novou láskou. Než se objeví ten pravý, klidně si dopřejte májový románek, v němž nepůjde o city, ale hlavně o orgasmy.

Článek

Beran

Dosud jste byly přesvědčené, že se s bývalými partnery dokážete rozumně dohodnout. S tím je teď amen. Na to, abyste si vjeli do vlasů, stačí úplná maličkost. Při vyřizování praktické záležitosti nadhodíte nevinné téma, patrně nějakou událost z minulosti, a nestačíte se divit, jak rozdílný názor na ni máte. Jako byste prožili naprosto odlišnou situaci. I na základě toho si uvědomíte, že se k sobě opravdu nemůžete vrátit, a trošku vám to bude líto. Navíc kolem vás krouží nový ctitel, který čeká na svou příležitost.

Býk

Na zajímavé návrhy intimního charakteru dojde kolem 9.52 hodin, a to zásluhou kvadratury mezi Lunou a Marsem. Budou vážně stát za to! Miláčka jste nejspíš dosud považovaly za člověka bez velké erotické fantazie, nicméně vám názorně dokáže, že je ve skutečnosti velice nápaditý, originální a smyslný. V jeho náruči spolehlivě zapomenete na celý svět, včetně toho, že máte jít na sváteční oběd k matce, nebo ke tchyni.

Blíženci

I když si na atmosféru v milostném vztahu nemáte důvod stěžovat, bude lepší, když s milováním počkáte. Kdybyste důvěrnosti odložily do 18.00 hodin, připravíte sobě i partnerovi skvostné zážitky. Luna ve vašem sektoru romantiky se totiž dostane do trigonu s Merkurem ve vašem znamení a postará se, abyste si navzájem vyšli vstříc ohledně něhy i pojetí samotného aktu.

Rak

Vůbec se nepoznáváte. Zatímco jindy se v mezilidských vztazích necháváte unášet emocemi, dnes vsadíte na zdravý selský rozum. Velice dobře si uvědomíte různá rizika, která by váš nový vztah provázela, a skutečně zodpovědně zapřemýšlíte, zda tedy stojí za to. Partner se sice může v nedělním ránu předvést jako nedostižný milenec, ale vaše pochybnosti nezmenší. Spíš naopak…

Lev

Dotyčný vám po zralé úvaze prozradí hodně věcí, které se týkají jeho sexuálních zkušeností z minulosti, erotických priorit a podobně. Vaše reakce ho však zklame. Doufal, že vás svým přiznáním nejdřív šokuje a pak ve vás vzbudí smyslnou zvědavost. Vy ho místo toho v klidu vyslechnete a suše poznamenáte, že jste slyšely už větší tajemství. O tom, že byste po něm kvůli tomu začaly bezmezně toužit, nemůže být vůbec řeč.

Panna

Při Venuši v Blížencích máte pocit, že vás partner nebere dostatečně vážně, nebo si z vás dokonce vyloženě utahuje. Čím víc mu to ale dáváte najevo, s tím větší chutí se do vás trefuje. Kdybyste se dokázaly překonat a nasadily lhostejný výraz, dá vám pokoj. A kdybyste ho ráno preventivně přiměly k tomu, že se třeba v rychlosti pomilujete, bude se na vás líbezně usmívat celý den. Na žádné jízlivosti se už nezmůže.

Váhy

Erotické hrátky si parádně užijete, když vyvinete náležitou iniciativu kolem 8.37 hodin. Luna z vašeho znamení vytvoří trigon s Venuší a postará se, abyste dokázaly intenzivně prožívat každý dotek a polibek. Nesmíte však milostnou předehru uměle prodlužovat. V 9.52 hodin přejímá vládu kvadratura Luny s Marsem, takže hrozí, že vaše oddalování partnera přestane bavit a na sex vůbec nedojde.

Štír

Pocit, že vás partner nemiluje tak, jak si zasloužíte, je sice intenzivní, ale nezakládá se na pravdě. Ve vlastním zájmu si zkuste sáhnout do svědomí a samy sebe se ptejte, zda mu dostatečně dáváte najevo, že vás vzrušuje a že po něm stále toužíte. Pokud aspoň samy sobě přiznáte, že máte v tomto směru poměrně velké mezery, máte celý den na to, abyste některé zacelily.

Střelec

Harmonicky aspektovaná Venuše z vašeho partnerského sektoru vám zajistí parádní neděli. Ráno si můžete v klidu přispat a pak se s partnerem věnovat jeden druhému, a to tak, že velice vášnivě. Při trigonu mezi Lunou a Venuší totiž nemusíte vůbec přemýšlet nad tím, co mu špitat do ouška, jak se ho dotýkat, kde ho něžně pohladit... Budete spontánní, jelikož vás povede neomylná intuice.

Kozoroh

To, co se děje v životě člověka, který vás enormně zajímá, vám nesdělí přímo. Z nejrůznějších náznaků a střípků informací si však dokážete dát dohromady celkem reálný obraz. K dotyčnému přistupujte s pochopením, ale přitom se držte svých životních zásad. Nesmí vás ani napadnout, že byste mu ze sentimentálních pohnutek, soucitu či na povzbuzení navrhly sex. Pokud se máte pomilovat, musíte být oba v dobrém rozmaru a musí s tím přijít on.

Vodnář

Hlavně si nenechte namluvit, že se už nemáte pokoušet navázat milostný vztah, jelikož na to nemáte věk, trpělivost a podobně. Podobné poznámky může trousit jen člověk, který vás zná jen povrchně, nic neví o vašich snech, přáních či prioritách. Při výběru nového partnera si však musíte dávat pozor, abyste spolu ladili i z hlediska vitality. Je potřeba, abyste si našly někoho, kdo s vámi udrží krok nejen v duševní, ale i ve fyzické rovině.

Ryby

Konečně nemáte na práci nic zásadního, takže si můžete bez výčitek svědomí užívat miláčkovy přítomnosti. Když ho ráno polibky zadržíte v posteli s tím, že doženete to, co jste během týdne nestihli, bude nadšený. Dokonce se mu to zalíbí tak, že na odpoledne nekompromisně vyhlásí romantickou a samozřejmě eroticky laděnou siestu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám