Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 25. července

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdosi vás zahrne novinkami z osobního života. Zvlášť výřečný a urputný bude jedinec, který se rozhodl, že vás získá stůj co stůj. Ze slušnosti ho vyslechnete a budete logicky očekávat, že si pak popovídáte o věcech, které zajímají vás. Chyba lávky! Pokud vás přece jen pustí ke slovu, dávejte si pozor na pusu. Na jeho diskrétnost totiž nemůžete spoléhat. Bude tak nadšený tím, že jste se mu svěřily, že vaše erotické fantazie pak budou hodnotit snad všichni kolem.

Článek

Beran

Když miláček začne vzpomínat na události, které provázely vaše seznámení a první společné roky, budete velice překvapené. Na nic z toho si nepamatujete. Když si však začne nahlas vybavovat, jak a kde jste se poprvé milovali, můžete ho v některých detailech doplňovat. To si totiž pamatujete naprosto přesně.

Býk

To, že při Luně ve Vodnáři máte na sex vyloženě chuť, ještě neznamená, že se vaše představy automaticky naplní. Paradoxně hrozí to, že se fyzicky sice oddáte milování, ale hlavou se vám budou honit naprosto nesouvisející myšlenky. Snažte se k sexu přistupovat stejně soustředěně jako ke každé jiné aktivitě, na které vám záleží. Díky tomu prožijete intenzivnější rozkoš.

Blíženci

Při Luně ve Vodnáři vnímáte sex a erotiku jako příjemnou zábavu, která vám zpestří den. Kdyby miláček přišel s tím, že si zahrajete na sestřičku a na doktora, nebo na přísnou učitelku a zlobivého žáka, měly byste souhlasit. To, že jste takové hrátky dosud nezkoušeli, není důležité. Dnes do své role lehce vklouznete, a navíc se vám to bude náramně líbit.

Rak

S ohledem na milostné záležitosti vás čeká den plný překvapení. Zjistíte, že vaše erotické fantazie, které jste braly jako něco výjimečného, takže jste se za ně skoro styděly, nejsou zase nic extra, natož perverzní. Potkáte člověka, který je naladěný podobně, takže si s ním můžete otevřeně o všem popovídat.

Lev

Pocit, že to bez lásky v životě taky jde, mít můžete a nikdo vám ho nebere. Kdybyste si však samy sebe dokázaly představit v situaci, že vedle sebe nemáte člověka, jehož tolik milujete, pochopíte, že to není snadné. Pokud tedy můžete dát miláčkovi najevo, že je pro vás nejdůležitější na světě, udělejte to. A když zvolíte způsob, kterým potěšíte jak jeho duši, tak tělo, bude vrnět blahem.

Panna

Pokud vás miláček vzbudí kvůli sexu v době, kterou byste označily za hlubokou noc, nezlobte se. Není to tak úplně jeho vina. Zjevně podlehl vlivu kvadratury mezi Lunou a Uranem a rozhodl se, že bude jednat, aniž by přemýšlel nad důsledky. Navíc bude tak roztomilý, že mu všechno odpustíte, a do náruče se mu stulíte s nadšením.

Váhy

Vaše dosavadní sexuální zkušenosti jsou sice užitečné, ale přesto byste je neměly přeceňovat. Stávající miláček totiž nezapadá do žádné kategorie mužů, s nimiž jste měly co do činění. Právě proto bude lepší, když veškerou aktivitu v tomto směru přenecháte jemu. Budete mít dost času, abyste zjistily, co chce, a zvážily, jak budete reagovat.

Štír

Partner vás očividně fyzicky přitahuje, takže se vám při pohledu na jeho urostlé tělo podlamují kolena. Má sice šarm a kouzlo osobnosti, ale neplatí to na každého. Je proto pošetilé obviňovat z nekalých úmyslů všechny ženy, s nimiž přijde do styku. Projevy žárlivosti byste se akorát zesměšňovaly.

Střelec

Než nahlas vyhlásíte, že jste se ohledně citů ocitly na dně, přemýšleje, z čeho takové myšlenky pramení. Ani fakt, že miláček nadšeně nesplní každé vaše přání, vás k takovému výroku neopravňuje. Pomůže vám, když se porozhlédnete kolem, jak to chodí ve vztazích vašich přátel nebo příbuzných. S velkou pravděpodobností pak konstatujete, že je u vás doma vlastně všechno v pořádku.

Kozoroh

Jakmile se odpoledne zamyslíte a připustíte, že se těšíte zítra do práce, bude to pro vás šok. Až později vám dojde, že vám nejde ani tak o činnosti, jako o sympatického kolegu. Dosud jste se striktně držely hesla: „Co je v domě, není pro mě.“ Nyní si ale říkáte, že už jste byly hodné, seriózní a zodpovědné dost dlouho. Dokonce vás může napadnout, že byste kvůli osudové lásce dokázaly dát výpověď a změnit místo.

Vodnář

Některé věci jsou mimořádně náročné. Člověka z vašeho okolí, který prožívá životní drama, je vám sice líto, ale nic pro něho nemůžete udělat. Kdybyste mu nabídly přátelské objetí, patrně by si to vyložil zcela jinak, než jste zamýšlely. Bral by vás jako svůdnice, které s ním nejdřív flirtují, ale pak o sex s ním nemají zájem.

Ryby

Při Luně ve Vodnáři to na sex nevypadá. Vy i partner si najdete něco, co vás baví víc a čemu se budete věnovat s podstatně větším zápalem. Toho, že by ve vašem vztahu erotika přestávala hrát stěžejní roli, se ale bát nemusíte. Tím, že si dnes milování odepřete, si pojistíte, že se zítra budou ve vaší ložnici dít hodně zajímavé a divoké věci.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám