Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 28. 11.

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Býváte aktivní, občas dokonce k vlastní škodě. Momentálně však ve vlastním zájmu musíte možná rizika snížit na minimum, pokud možno až na nulu. Nebezpečným situacím byste se měly vyhýbat, a to i za předpokladu, že zůstanete celý den doma. Klidně v posteli! Při sexu totiž bude vaše akčnost vítaná. Tempo může být až překotné, ale smyslné zážitky máte jisté. Může vám být dokonce líto, že zítra musíte do práce, a nemůžete v laškování pokračovat…

Článek

Beran 

I když máte ohledně sexu a jeho pozitivního dopadu na vaši i miláčkovu vyrovnanost jednoznačné názory, nahlas byste je neměly zdůrazňovat. Hlavně miláčkovi nevysvětlujte, že milování vnímáte jako něco, co vás na jedné straně zklidňuje, takže se nehádáte, ale na druhé povzbuzuje, tudíž se do všeho hrnete. Je to sice pravda, ale on z toho bude akorát zmatený.

Býk

Když vás partner začne otevřeně nabádat, abyste se víc a intenzivněji staraly o jeho spokojenost a uspokojení, dlouho se ovládat nebudete. I když jste s tím původně nechtěly začínat, připomenete mu, že i vy si máte důvod stěžovat. Bude tak překvapený, že vykoktá cosi v tom smyslu, že si něčeho takového vůbec není vědomý a že si neuvědomil, že vás zanedbává.

Blíženci

Přiznejte si, že je pro vás miláček v jistém smyslu záhadou. I když jste spolu v posteli, máte pocit, že vás k sobě pustí fyzicky, ale duši před vámi zamyká na sto západů. Kdybyste se dokázaly chovat podobně a taky si z něho sice jemně, ale zřetelně dělaly legraci, na všem vztahu by se to paradoxně projevilo pozitivně.

Rak

O tom, že se láska nemá zaměňovat s přátelstvím, si dost dobře uvědomujete už dávno. Když si tedy uvědomíte, že rozjíždíte hru, která k něčemu takovému směřuje, budete se cítit mizerně. Bude proto lepší, když si slíbíte, že si nejdřív ujasníte, co pro vás dotyčný znamená, a zda v životě zrovna potřebujete víc kamaráda, nebo milence.

Lev

O své lásce a o tom, co k partnerovi cítíte, dokážete mluvit tak, aby pochopil, že jsou veškeré obavy zbytečné, tudíž opravdu nemusí žárlit. Pod vlivem trigonu mezi Lunou a Venuší, stejně tak sextilu mezi Lunou a Marsem mu navíc dokážete poskytnout tak vzrušující erotické zážitky, že bude blahem bez sebe a zapomene na celý svět.

Panna

O sexu ze soucitu, tedy že byste někomu v posteli dodávaly sebevědomí, raději ani nepřemýšlejte. Mohly byste se sice snažit, ale výsledek by stejně byl jiný, než doufáte. Jakmile byste dotyčného povzbudily fyzicky, a hlavně psychicky, nejspíš by se odporoučel neznámo kam. Sice k vám chová jisté city, jenže by se styděl, že před vámi fňukal, takže by raději zmizel.

Váhy

Pokud vám instinkt napoví, že se kolem vás dvou motá někdo, kdo chce mezi vás vrazit klín, nebo váš vztah hodně rozvolnit, neztrácejte čas. Obvykle o tom, že byste takovou situaci řešily sexem, neuvažujete, ale tentokrát vás nic lepšího nenapadne. Partnerovi nic neříkejte, jen ho zatáhněte do postele, kde mu poskytnete maximální rozkoš. Případné finty „vetřelce“ pak vyjdou nazmar.

Štír

Při harmonické Luně v Panně si sex dokážete užívat a vychutnat zcela jinak než obvykle. Obvykle o tom, co v miláčkově objetí cítíte, nijak zvlášť neuvažujete, natož abyste o tom mluvily. Tentokrát mu však budete špitat do ouška náramné pikantnosti. Erotický slovník, který zvolíte, bude tak vynalézavý, že jím překvapíte nejen jeho, ale hlavně samy sebe.

Střelec

S láskou i se sexem si dokážete poradit. Navíc tyto důležité součástí života podvědomě berete jako tuze příjemný „ventil“, kterým můžete upustit páru, zbavit se stresu i případných strachů. Miláček může být nadšený, jelikož budete k neutahání. Dokonce uzná, že milování s vámi je poslední dobou hodně divoké.

Kozoroh

Jakmile se miláček vytasí se svými erotickými návrhy, půjdete do kolen. Něco takového jste od něho nečekaly ani ve snu. Až se trochu vzpamatujete z původního šoku, usoudíte, že je to vlastně docela dobrý nápad. Ten pak začnete s chutí a fantazií dál rozvíjet a všestranně obohacovat.

Vodnář

Obecné úvahy o tom, jak má vypadat správný partnerský vztah a jak mají probíhat erotika i sex, jsou ve vašem případě naprosto k ničemu. Především si musíte uvědomit, že každý člověk je originál, tedy i vy a váš partner. Z toho jasně vyplývá, že to, co platí pro jiné, ve vašem případě fungovat může, ale nemusí.

Ryby

Milování si parádně užijete, když si vyčleníte dostatek času odpoledne. Využijete tak energii trigonu mezi Lunou ve vašem partnerském sektoru a Venuší. Vrcholí sice v 14.16 hodin, ale na vzrušující zážitky díky zapojení erotických fantazií se můžete těšit až do večera.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám