Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 3. 10.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Samy sebe nepoznáváte. Zatímco obvykle se do všeho hrnete, což platí i pro sex, kdy se snažíte co nejrychleji dosáhnout orgasmu, tentokrát si pomaličku vychutnáte každý dotek. Vynalézavý miláček rozhodně nebude šetřit něžnostmi a vy zkuste přidat trochu ztřeštěností. Většinou milování v kuchyni, nebo konzumaci jídla či pití v posteli neuznáváte, ale když tuto přežitou zásadu porušíte, parádně vás to rozparádí.

Článek

Beran 

Sex, po jakém toužíte, si užijete, nebudete-li otálet. Ráno sice přetrvává vliv noční kvadratury mezi Lunou a Venuší, ale ta má na váš milostný život kupodivu pozitivní vliv. Když nestihnete milování rovnou po probuzení, hrozí, že nad tím začnete moc přemýšlet. Místo obvyklého spontánního chování byste budily dojem, že právě skládáte těžkou zkoušku z něčeho nesmírně závažného.

Býk

Některá rozhodnutí, která jste ohledně lásky a sexu v poslední době učinily, vám už moc rozumná nepřipadají. Naštěstí si z toho vezmete poučení. Hlavně nepropadejte odpolednímu planetárnímu tlaku a příliš je nerozebírejte. Když má partner pocit, že to není tak důležité, abyste o tom spolu museli diskutovat, měly byste se zachovat stejně. Minimálně si ušetříte debatu, která by byla stejně nepříjemná jako zbytečná.

Blíženci

Když nestihnete sex hned po ránu, může nastat problém. Pokaždé, když se začne schylovat k intimnostem, přihodí se něco, co bude zdánlivě důležitější a čemu musíte věnovat maximální pozornost. Po napjatém dni naštěstí přijde večer, kdy se uvolníte a všechno si vynahradíte. Skvělí budou zejména partneři z Býka a Kozoroha. Dokážou se na vás naladit natolik, že splní vaše přání snad ještě dřív, než je stihnete vyslovit nahlas.

Rak

Sex pojmete jako jeden z důležitých úkolů dne, což je při Luně v Panně naprosto normální. Miláčkovi však raději neříkejte, že jste milování hned po probuzení pečlivě zakomponovaly do nabitého rozvrhu. Obvykle má pro vaše postoje pochopení, ale tentokrát byste se ho ryze pragmatickým přístupem mohly dotknout. Budete-li záhadně mlčet a zařídíte se podle svého, oba budete ve finále spokojení.

Lev

Parádní sex si užijete v časných ranních hodinách. Využijete totiž mimořádně silnou energii kvadratury mezi Lunou a Venuší. Vrcholí sice v 1.44 hodin, ale bude na vás působit až do probuzení, byť bude postupně slábnout, a tak dlouho nevyspávejte. Pod jejím vlivem se budete projevovat ohnivěji a vášnivěji než obvykle. Měly byste si však dát pozor, abyste v návalu vášní miláčka nepokousaly nebo nepoškrábaly. Jemu by to možná nevadilo, ale vy byste se zastyděly.

Panna

Problémy v lásce, ve vztazích či v sexu si raději nechte pro sebe. Když se někomu svěříte, riskujete, že začne všechno dopodrobna rozebírat, a hlavně vám radit, co máte dělat. Pro řadu lidí je váš život na první pohled naprosto dokonalý, takže se podiví a rovnou chopí příležitosti, aby vás pomyslně tahali z bryndy. O to však nestojíte, jen se chcete vypovídat.

Váhy

K miláčkovi se chovejte tak, jak byste chtěly, aby se on choval k vám. Berte to jako rychlou, a hlavně velice účinnou lekci partnerské komunikace. Odpoledne si s ním popovídejte o jeho erotických touhách. Díky Luně v Panně oba najdete ta pravá slova, jimiž svá přání dokážete vyjádřit korektně, ale přesně.

Štír

I když vám připadá, že máte v sexu jisté limity či zábrany, jen si to namlouváte pod vlivem několika událostí. Zejména odpoledne a večer budete tak při chuti, až tím miláčka málem uvedete do rozpaků. Občas bude mít dokonce pocit, že vám v tak zběsilém tempu nemůže stačit. Musíte zpomalit a ukázat mu, že k fyzickému i psychickému uspokojení vedou i další zajímavé způsoby než jen soulož.

Střelec

Člověk, který se kolem vás usilovně motá, se vám celkem pochopitelně chce ukázat v tom nejlepším možném světle. Vyplatí se vám, když nebudete slepě důvěřovat všemu, co vám vypráví a o čem vás přesvědčuje. Jakmile v jeho sděleních odhalíte nějaké rozpory, dobře si je zapamatujte. Zapomenout na ně nesmíte ani po vynikajícím sexu.

Kozoroh

Jsou věci, které byste neměly lámat před koleno. Pokud máte partnera, buďte rády. Hlavně se ho nesnažte od základů měnit. Stejně by se vám to nepovedlo. Jako single se chovejte rozumně. Když vám Luna z Panny pošle do cesty někoho nového, berte ho jako jedince, s nímž si můžete hezky popovídat. Na plánování budoucnosti i sexu je příliš brzy.

Vodnář

Když se v hluboké noci nebo časně ráno rozhodnete, že se pomilujete, musíte si taky umínit, že si hezké chvilky ničím nekazíte. Pod vlivem kvadratury mezi Lunou ve svém partnerském sektoru a Venuší totiž máte sklony k žárlivosti, což by mohl být zádrhel. Když si vsugerujete, že všechny ženy na světě ze života vašeho miláčka zmizely a zůstaly jste jen vy, krásné a žádoucí, půjde vám to báječně.

Ryby

Při Luně, která se od 10.37 hodin nachází ve vašem partnerském sektoru, bude nejlepší, když veškeré sexuální aktivity necháte na partnerovi. Naštěstí dokážete jeho erotickou fantazii povzbudit způsobem, který je vám blízký, a jemu dokážete, že ho milujete duší i tělem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám