Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 12. 11.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, zda je sex v lehkém alkoholovém opojení lepší, nebo horší, můžete dlouze diskutovat, ale k jednoznačnému závěru stejně nedospějete. Dnes to však vůbec v praxi neověřujte. Erotických fantazií máte dost a žádné další povzbuzovadlo nepotřebujete. Zkuste pro začátek miláčkovi masírovat a hladit záda. Bude vrnět blahem a za odměnu vás přivede do stavu totální blaženosti.

Článek

Beran 

Než se ještě jednou pokusíte získat člověka, který s vámi chce vztah spíš uvolnit než zintenzivnit, dobře si to rozmyslete. Zejména večer vám to sice pod vlivem trigonu mezi Lunou a Venuší může připadat jako docela dobrý nápad, ale ten to v žádném případě není. Neriskujte odmítnutí, které by vás silně zasáhlo. O tom, že byste se s dotyčným aspoň jednorázově vyspaly, nesněte už vůbec.

Býk

Při Luně v Rybách je logické, že zatoužíte po sexu, který je něžný, romantický a neuspěchaný. Zkuste využít podvečer, kdy nabývá na síle energie sextilu mezi Lunou a Venuší. Když budete jen trochu chtít, dokážete z tradičního pátečního milování vytvořit něco, co by se bez přehánění dalo označit jako splynutí těl i duší.

Blíženci

Způsob, jakým vám miláček dá najevo své city, se vám sice nemusí zamlouvat, ale přesto byste nad tím měly přemýšlet. Snad vám dojde, že to nedělá ze zlé vůle, ale proto, že to jinak neumí. Díky tomu získáte čas i prostor, abyste ho taktně naučily, jak se k vám má chovat. Toho, že by vaše snahy odmítl, se obávat nemusíte. Naopak se dá čekat, že bude nadšený.

Rak

Ohledně erotiky a sexu se překvapivě zklidníte. Když intimnosti proběhnou, je to dobře, a když na ně nedojde, dokážete se s tím poměrně snadno vyrovnat. Partnerovi se však se svými myšlenkovými pochody raději nesvěřujte. Mohl by usoudit, že mu tím dáváte najevo, že o něho vlastně nestojíte a že jsou vám projevy jeho erotické zájmu na obtíž.

Lev

Harmonická Luna, která se pohybuje vaším sektorem erotiky a sexu, se postará, abyste byly po této stránce opravdu spokojené. Zvlášť kolem 17.25 hodin, kdy Slunce ve vášnivém Štíru vytvoří trigon s Neptunem, se můžete směle a bez obav pustit do realizace i těch nejodvážnějších erotických snů. Podaří se vám to tak, až zapochybujete, zda to, co prožíváte, je realita.

Panna

Všechny vlivy, které na vás a vašeho partnera působí, můžete vnímat jako něco, co je vám k užitku a co do vašeho citového i erotického života přináší jen to dobré. Kdybyste dokázaly zařídit, abyste spolu byli večer doma sami a nikdo vás nerušil, čekají vás láskyplné i vzrušující zážitky.

Váhy

To, že s láskou jde všechno lépe, tentokrát tak úplně neplatí. Člověk, který tvrdí, že vás miluje, a dokazuje to všemi možnými způsoby, konečně přizná barvu. Nenápadně vám naznačí, že byste právě z lásky k němu mohly převzít povinnosti, které byly dosud na něm. To, že se vám to nelíbí do té míry, že vás nepřesvědčí ani sexem, ho dost překvapí. Dokonce přizná, že tak rozhodné odmítnutí od vás nečekal.

Štír

Vašemu vztahu s expartnerem nerozumí nikdo kolem, včetně vašeho stávajícího miláčka. Vy sice všem tvrdíte, že jste už jenom kamarádi, ale skutečnost je patrně jiná. V hloubi duše je vám jasné, že erotická přitažlivost mezi vámi ještě nevyprchala. Zatím se vám to sice daří tajit, nicméně tušíte, že se blíží moment, kdy si budete muset přiznat pravdu.

Střelec

Při Luně v Rybách můžete mít v lásce a sexu problémy, které jsou jak intenzivní, tak zbytečné. Pokud jim chcete předejít, bude lepší, když necháte všechno v rukou partnera. Jeho aktivity jen nenápadně kontrolujte a jemně korigujte. Nakonec si dopřejete sex, který sice nebude příliš vášnivý, ale bude se líbit vám oběma.

Kozoroh

Zatímco u vás doma je všechno víceméně v pořádku, ve vztahu kamarádky to přímo vře. Řeší však problémy, s nimiž vy osobně nemáte zkušenosti, takže jí nedokážete poradit. Kdybyste se zeptaly svého partnera, zjistíte, že velice dobře ví, o co jde. Neptejte se ho, kde k podobným poznatkům přišel, ale buďte rády, že se i díky němu prekérní situace alespoň trochu pohne z místa.

Vodnář

Luna, která prochází vaším sektorem majetku vlastního, ve vás vzbuzuje mírnou, ale přesto sžíravou žárlivost. Představa, že byste se o všechno, co jste s partnerem shromáždili, musely s nějakou jinou dělit, vás přímo děsí. Právě proto je potřeba, abyste v projevech lásky a vášní trochu přidaly. Naštěstí to pro vás dnes ani jindy nebude problém.

Ryby

Práci si sice domů vzít můžete, ale s tím, že ji vykonáte, raději nepočítejte. Jakmile partner uvidí, že se něčemu takovému chystáte, udělá všechno pro to, abyste na veškeré povinnosti co nejrychleji a definitivně zapomněly. Díky jeho erotickému umění a vaší vstřícnosti se to podaří. Je ovšem třeba poznamenat, že se budete bránit jen tak, aby se neřeklo.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám