Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 17. 9.

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Reklama

Máte-li mezi známými nebo příbuznými jedince, kteří se v kariéře vyšvihli hodně vysoko, snažte se jim vyhnout. Vám i partnerovi by pokazili večer, protože by pořád mluvili jenom o své práci a co všechno dokázali. Na něco se vymluvte a zamiřte do přírody, kde se oba zbavíte stresu nahromaděného za celý týden. Rovněž se naladíte na něžnosti a důvěrnosti, což doma završíte vášnivým milováním. Usnete až hodně dlouho po půlnoci, a zejména když nemáte děti, na sobotní dopoledne si nic nedomlouvejte, protože se probudíte až před polednem.

Článek

Beran 

Partner vám předvede, že je ve skvělé kondici a není mu nic svaté. V pozdním odpoledni klidně riskne rychlovku v kuchyni, další vás čeká během večerního sprchování, ale ani v posteli se s ním nebudete nudit ani omylem. Smiřte se ovšem dopředu s tím, že při vzdušném trigonu Merkura s Lunou bude pořád de facto v poklusu a na milostná slovíčka si ani nevzpomene.

Býk

Večer bude pod taktovkou Luny z Vodnáře, což je znamení, které s oblibou boří všechno zastaralé a nesnáší stereotypy. Horoskop vám proto radí něčím okořenit erotické laškování, klidně experimentujte, a hlavně drahouškovi pořád nepřipomínejte, že zítra musíte vstávat. Tím byste ho otrávily natolik, že by se otočil na bok a na 24 hodin byste pro něho přestaly existovat.

Blíženci

Je-li partner věřící nebo se zajímá o východní filozofie, budete mít smůlu. Odpoledne stráví rozjímáním a přemítáním o životě, večer si bude něco číst, nebo meditovat bude prostě evidentní, že na sex nemá ani pomyšlení. Dopřejte mu klid, protože bude probíhat ojedinělá lunární fáze, která mu umožní napojit se na předky. Všechno vám mnohonásobně vynahradí příští noc.

Rak

Večerní horoskop prověří, zda jste si na miláčkovi vybudovaly závislost. Jasným signálem se stane, že když se rozhodne vyrazit za kamarádem, začnete ho vydírat řečnickými otázkami typu: „Mě tady necháš samotnou?“ To by mohl být počátek vztahové krize, která by se pořád prohlubovala a ke konci roku by mohla skončit rozchodem. Tak se vzpamatujte včas a dopřejte mu svobodu.

Lev

Pokud jste se nedávno zamilovaly, lunární fáze odhalí partnerovy negativní i pozitivní stránky jeho povahy. Prostě se začne chovat spontánně a vy patrně zjistíte, že vedle sebe máte vtipného optimistu, svým způsobem kaskadéra, který skočí po hlavě do každého rizika. Taky se přesvědčíte, že je nejlepší milenec pod Sluncem, protože se při něžných hrátkách konečně uvolní a pořádně odváže.

Panna

Partner bude mít nejen upovídanou náladu, ale posnídá i vtipnou kaši. Večer z jeho průpovídek dostanete záchvat smíchu a veselo bude hodně dlouho do noci i v ložnici. Sice se vám nepodaří naladit na erotickou vlnu, ale ještě v hodině duchů si budete povídat, třeba vzpomínat na první rande. Přitom se budete držet za ruce a bude vám spolu dobře jako už dlouho ne.

Váhy

Všude budete středem pozornosti. Jste-li ovšem nezadané, rozhodně poslouchejte hlas rozumu, nikoli pocitů a hormonů. Pozvání na večeři či do nočního podniku neodmítejte, jestli však stojíte o trvalý vztah, dělejte drahoty nejen tento večer, ale minimálně do konce týdne. Jinak sice prožijete noc zázraků, ale nebude mít pokračovaní. Dnes totiž budou na lovu muži, kteří nestojí o lacinou kořist.

Štír

Únava po velmi náročném pracovním týdnu bude všudypřítomná, ale vás bude lunární fáze vyloženě provokovat. Vzruší vás totiž i letmé pohlazení či něžný polibek a uspokojení dosáhnete tak rychle, že se partner nestačí vzpamatovat, takže mu stoupne sebevědomí. Jelikož bude mít také energii v deficitu, usne možná dřív než vy, ale o to vášnivější bude zítra ještě před východem slunce.

Střelec

Pokud má poslední dobou v ložnici hlavní slovo partner, večerní lunární fáze nastolí rovnováhu. Iniciativní, dravé a nebývale vynalézavé budete vy, a dokonce bez problémů dosáhnete několika orgasmů. Na něžnosti ale raději zapomeňte po hodině duchů. Drahoušek bude probuzený – neprobuzený, tedy nemotorný, což by s velkou pravděpodobností skončilo menším karambolem.

Kozoroh 

Večerní lunární fáze bude svým způsobem duchovní, proto pro vás nebude prioritou erotika, nýbrž laskavost a porozumění. Vzájemně se budete obskakovat, plnit si přání na počkání a je možné, že po setmění vyrazíte na procházku a budete pozorovat hvězdy dlouho do noci. Pro vás i partnera bude nejdůležitější, že jste spolu, víc ke štěstí potřebovat nebudete.

Vodnář

Chcete-li prožít nadpozemský sex, vyčkávejte a drahouška nechte dřímat u televize, alespoň načerpá energii. Laskat ho začněte až kolem půlnoci. Luna ve vašem znamení totiž popluje sídlem veselé, dravé a velmi laskavé hvězdy Sualocin. Vaše erotické hrátky budou spontánní, něžné, a při milování si dokonce stihnete říct víc něžných slovíček než za celý týden.

Ryby

Pod taktovkou Měsíce ve svobodomyslném Vodnáři by měly být erotické hrátky spontánní, ideálně v neobvyklou dobu a na neobvyklém místě. Jedná se totiž o znamení, které miluje napětí, adrenalin a dobrodružství. Pokud partner evidentně nebude mít náladu, nic nelámejte přes koleno. Připadal by si jako robot, který zapnete a vypnete, kdy se vám hodí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám