Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 18. června

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Reklama

Pocity selhání a nespokojenosti jsou pouze výplody vaší bujné fantazie. Správná chvíle na zásadní změny ve vašem vztahu opravdu ještě nenastala, navíc k nim není důvod. Drobné „kosmetické“ úpravy, zejména v oblasti komunikace, budou dostatečné. Zkuste si povídat i při milování, samozřejmě nic neřešte, jen si navzájem sdělujte pocity.

Článek

Beran

Snažte se vzít v úvahu vesmírné vlivy. Luna se v 10.53 hodin přesouvá do vašeho partnerského sektoru a změní váš postoj ke světu. Zatímco dopoledne budete mluvit jen o tom, co chcete a potřebujete vy, odpoledne začnete uvažovat nad požadavky partnera a dalších osob, které jsou vám blízké. Konečně vám dojde, že i druzí mají svá tajná přání, a to včetně milostných či erotických. Pomozte jim alespoň některá splnit.

Býk

Úvahy, jak v miláčkovi probudíte lidido, vás vedou špatným směrem. Představa, že když se budete tvářit, že vás sex nezajímá, tak vás začne dobývat, je opravdu naivní. Nebude vás ani přemlouvat. Budete-li předstírat, že o sblížení nestojíte, zatne zuby a zklamání nedá najevo. Frustrace se v něm však bude hromadit a povede ho k jednání, které se vám zcela určitě líbit nebude.

Blíženci

Jsou věci, na které se vyplatí počkat. Jednou z těch důležitých je sex. Ráno i dopoledne by pro vás milování znamenalo povinnost. Až večer převezme vládu sextil mezi Lunou a Marsem, vitalita i energie se vám vrátí, takže intimní hrátky pojmete jako vynikající zábavu. Dokonce i miláček uzná, že jste se během dne naprosto proměnily a z ranní ledové královny se stala ohnivá dračice.

Rak

Na to, abyste se v lásce a sexu mohly projevit tak, jak chcete a potřebujete, by musel mít den minimálně dvojnásobný počet hodin. Když vám miláček řekne, že mu v tomto směru připadáte nenasytné, berte to jako pravdivou lichotku. Je to vlastně dobře. Nastal čas, aby pochopil, že už v jeho životě nebude mít roli ochránkyně a podporovatelky. Změnily jste se na vášnivou milenku a váš vztah se konečně dostává do rovnováhy.

Lev

Na signály erotické povahy, které zaregistrujete, musíte reagovat rychle a správně. Zejména odpoledne mějte na paměti, že je důležité, abyste dopředu věděly, zda chcete výzvu přijmout, nebo se sblížení chcete raději vyhnout. Když se stáhnete do bezpečí domova, čeká vás další klidný večer bez následných výčitek svědomí. Nicméně jednou nebudete mít na co vzpomínat.

Panna

To, že byste kvůli člověku, který se vám líbí, obrátily svůj život totálně naruby, vás může sice napadnout, ale to je asi tak všechno. Když si představíte, co by to ve finále znamenalo, usoudíte, že by to bylo příliš velké riziko. Ve vašem případě bude lepší, když ho okouzlíte natolik, že se kvůli vám rozhodne změnit život on. Společných radovánek budete mít dosytosti a navíc bez stresu z prozrazení.

Váhy

Zjistíte, že člověk, kterého jste dosud považovaly za jednoduchého a neproblémového, je ve skutečnosti složitější. Je potřeba, abyste se podívaly pravdě do očí a změnily postoj, jaký k němu zaujímáte. Stejně se tomu nevyhnete, takže bude lepší, když se do toho pustíte spíš dřív než později. Při Luně, která se v 10.53 hodin dostává do vašeho znamení, to naštěstí půjde skoro samo.

Štír

Zejména odpoledne, kdy už je Luna ve vašem sektoru věcí skrytých, máte šanci drobně flirtovat. Ve vašem případě jde o aktivitu, která na vás působí vyloženě blahodárně. To, že si zašpásujete s přitažlivým člověkem, vám vrátí dobrou náladu a posílí vaše sebevědomí. V každém případě se přestanete cítit jako domácí inventář, který je sice krásný a užitečný, ale nikdo mu nevěnuje zvláštní pozornost.

Střelec

Návraty ke starým láskám vám nic dobrého nepřinesou. Hrozí, že se bude opakovat stejný scénář. Přece nechcete riskovat situaci, ve které jste už jednou byly, a důsledkem byly bezesné noci, stres a pláč. Pokud usoudíte, že něco takového už nikdy nechcete zažít, je další postup jasný. To, co vám expřítel nabízí, odmítněte dřív, než bude pozdě.

Kozoroh

Sex si parádně užijete, když si kapánek přivstanete. Optimální čas na milování totiž nastává poté, co se v 4.19 hodin Luna dostává do trigonu s Plutem. To, co miláčkovi nabídnete, se dá bez přehánění označit za pravou, nefalšovanou vášeň. Když ho budete budit, moc nadšený nebude, ale pak uzná, že to, co jste spolu prožili, rozhodně stálo za to.

Vodnář

Večerní Luna, která je ve Vahách a zároveň v 18.34 hodin vytvoří sextil s Marsem, má na váš erotický život velice pozitivní vliv. To, že je potřeba, abyste se sexem především bavili, pochopíte nejen vy, ale dokážete to vysvětlit i partnerovi. Kdybyste ho navíc ujistily, že není nic špatného na tom, když se spolu v posteli smějete, čekají vás úsměvný večer a smyslná noc.

Ryby

S láskou jde všechno hladce a příjemně. Partnerovi, kterého milujete, dokážete odpustit i to, co byste nikomu jinému netolerovaly. Stejný přístup ale čekáte od něho. Právě zde se může vyskytnout zásadní problém. Má totiž dojem, že může od ostatních velkorysost vyžadovat, ale on si dál bude hledět svého a dělat jen to, co mu vyhovuje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám