Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 2. července

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Nedorozumění, které vás tolik tíží, se co nevidět vyjasní i bez vašeho přičinění. Ve finále to bude znamenat, že změníte názor na člověka, jenž údajně komplikace odstartoval. Měl dobré úmysly, jen nedomyslel důsledky. I když se vám to bude zdát nevhodné, právě teď má smysl na miláčka naléhat. Svým způsobem dostal za vyučenou, takže vám už bez vymlouvání vyhoví.

Článek

Beran

Netrapte se tím, zda, kdy, a hlavně jak uděláte miláčkovi radost. Určitě vás v tomto směru něco zajímavého napadne. Ostatně nejlepší bude, když veškerou aktivitu necháte na něm. Kdyby se divil, co se děje, jen se líbezně usmějte a zdržte se komentářů. Stejně by nepochopil, že vás k tomu přiměla skutečnost, že se Venuše pohybuje Beranem, což je mužské znamení, takže je potřeba, aby se projevil především on.

Býk

Prožíváte vztah, ve kterém jsou gesta, pohledy, výrazy tváře a další neverbální projevy stejně důležité jako slova. Když miláček nechce mluvit, na nic se ho nevyptávejte a klidně mu dovolte, aby mlčel. Rozpovídá se až v podvečer, kdy vládu převezme sextil mezi Lunou a Merkurem. Pak si můžete být jisté, že bude k nezastavení nejdřív u stolu a potom v posteli.

Blíženci

Miláček je zvyklý, že každý hovor zahajujete vy. I když se pohádáte, ví, že to dlouho nevydržíte, a spustíte. Navíc na vás celé odpoledne i večer působí sextil mezi Lunou a Merkurem, jenž vrcholí v 18.13 hodin. Pod jeho vlivem mluvíte velice otevřeně nejen o tom, co prožíváte, ale taky o tom, co byste zejména v erotice a sexu prožívat chtěly…

Rak

Když se domluvíte, že sex odložíte na vhodnější dobu, bude to rozumné rozhodnutí. Ráno byste při milostných hrátkách zívaly a večer se zase nutily do fyzických výkonů. Když místo toho navrhnete odpočinkový program s příslibem zítřejších vášní, budete se na milování náramně těšit oba. Dnes se v klidu vyspíte a přes víkend doženete erotické resty.

Lev

Náhoda hraje ve váš prospěch. Člověk, který se vám už dlouho líbí, sice vaše číslo vytočí omylem, ale to ještě neznamená, že hovor hned ukončíte. Začnete se normálně bavit a strávíte spolu příjemné chvíle. Nakonec usoudíte, že na další podobnou náhodu čekat nebudete, a domluvíte si zcela regulérní rande. Kujte železo, dokud je žhavé, a navrhněte brzký termín.

Panna

Harmonická Luna z Berana vaši erotickou aktivitu posílí a zkvalitní. Najednou pochopíte, že je nutné, abyste dávaly partnerovi průběžně najevo, že po něm toužíte a že se snažíte, aby byl ve všech oblastech života spokojený. Svoje touhy přece umíte prezentovat tak, aby mu došlo, že ho moc chcete a že si život bez něho neumíte představit.

Váhy

Měly byste si uvědomit, že miláčkovy nálady řešit nemusíte a nemáte. Pokud nechce mluvit, je to výhradně jeho věc. Vy mu stručně sdělte, co považujete za důležité, a pak se můžete odmlčet taky. Toho, že by na vás měl tichý večer negativní vliv, se bát nemusíte. Velice rychle zjistíte, že se vzrušující sex dá provozovat i beze slov.

Štír

Při Luně v Beranu to vypadá na milování, které je sice ohnivé a vášnivé, ale taky hodně rychlé. V takovém případě hrozí, že miláček bude na vrcholu blaha dřív, než vy se dostanete do ráže. Jindy byste se kvůli tomu rozčilovaly nebo byly zklamané, ale tentokrát vám to náladu nezkazí. Dobře víte, že si všechno můžete zopakovat a že napodruhé to bude dokonalé.

Střelec

Je sice rafinované, že hodláte někoho získat tím, že budete předstírat společné zájmy, ale ve vašem případě i hodně riskantní. I když se budete hodně snažit, hrozí, že dotyčný vaši taktiku rychle odhalí, a vy se ztrapníte. Bude lepší, když vsadíte na upřímnost a nahlas přiznáte, že vás zaujal a že byste stály minimálně o přátelství.

Kozoroh

Představa, že si vás někdo rozloží na prvočinitele a přijde tak na to, jak vás získá, se vám nelíbí. Právě proto byste měly být vnímavé a opatrné v kontaktu s lidmi, kteří se o vás až okatě zajímají. Dejte dotyčnému najevo, že na sebe prozradíte jen to, co samy chcete. A pokud si myslí, že vás v posteli přiměje k větší sdílnosti, musí zjistit, že se mýlí.

Vodnář

Optimální čas na sex nastane kolem 3.59 hodin, kdy se Luna ve vašem sektoru komunikace dostává do harmonické vazby s Marsem ve vašem sektoru partnerském. I kdybyste miláčka kvůli milování měly usilovně budit, udělejte to. Přerušený spánek vám odpustí, ale kdyby zjistil, že jste ho nahradily erotickou pomůckou, bylo by mu to líto.

Ryby

Sex vám přináší do života nejen radost a pocit blízkosti s milovaným člověkem, ale i potřebnou vyrovnanost. Kdybyste den zahájily pevným objetím a vášnivými polibky, můžete si být jisté, že budete až do večera spokojené a v pohodě. Stejně na tom bude i partner. Ten dokonce nahlas připustí, že by si tak krásné ráno přál častěji.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení

Reklama

Načítám