Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 24. 12.

Foto: Harbucks, Shutterstock.com

Foto: Harbucks, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestyďte se za to, že se vám z nostalgie občas nahrnou slzy do očí. Nikomu nemusíte nic vysvětlovat. Kvečeru si ale počínejte opatrně, jelikož byste z rozrušení mohly říct něco, co by spolehlivě pokazilo atmosféru. To, že to tak nemyslíte, je sice fakt, jenže na věci nic nemění. Výjimkou je milování. Jestli si to opravdu myslíte, klidně partnerovi na rovinu řekněte, že pokud bude na sexu trvat, samozřejmě se budete snažit, jenže si nejste jisté, zda neusnete už při milostné předehře.

Článek

Beran 

Když chcete alespoň trochu ucházející sex, musíte to zvládnout kolem 7.41 hodin. Luna bude v opozici s Jupiterem, a právě ten se postará, že vás bude bavit. Když erotiku odložíte na později, šance, že se budete věnovat jen sami sobě, se výrazně snižuje. Budete totiž myslet na úplně jiné věci. Večer dokonce mlčky odsouhlasíte, že zítra je taky den.

Býk

S láskou je to tak trochu na pováženou. Oba byste sice moc chtěli, nicméně vám je jasné, že na rozkošnické milování podle vašeho gusta není čas ani prostor. Když si po obědě ušetříte trochu času pro sebe, v němž rychle zvládnete, co se dá, bude vám to muset stačit.

Blíženci 

Luna je sice v Panně, ale to vám v emocionálních projevech lásky nezabrání. Spíš naopak… Miláčkovi dáte najevo to, co cítíte, tak jednoznačně, že ho tím málem zaskočíte. Nakonec připustí něco v tom smyslu, že sice věděl, že ho máte rády, ale tolik erotické touhy a vášnivosti přesto nečekal. V takovém případě nesmíte zastírat, že vás jeho poklona potěšila.

Rak

Od rána se snažte, aby vaše kontakty s partnerem byly co nejintenzivnější. Využijte každou příležitost, kdy ho můžete pohladit, polaskat a vůbec ujistit, že vás každý jeho dotek vzrušuje. Díky tomu se můžete těšit na erotické jiskření, které uhasí jedině smyslný sex.

Lev

Kdyby to jen trochu šlo, měly byste milování iniciovat hned po probuzení. Miláček bude vaší aktivitou nadšený. Příjemně tak odstartujete den, který bude po všech stránkách výjimečný. Vesmírné energii se vám podaří transformovat do aktivit, které jsou vám i miláčkovi příjemné, navíc vás zklidní.

Panna

Kdybyste si sex naplánovaly na odpoledne, kdy budete pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Lunou, budete vrnět blahem. Co kdybyste se kolem 15.06 hodin s miláčkem na chvíli ztratili do ložnice? Toho, že by si toho někdo všiml a náležitě komentoval, se obávat nemusíte. Takovou odvahu nikdo nemá.

Váhy 

Pocit, že to s vaším vztahem není tak špatné, je stále intenzivnější. Miláček, který byl dosud hodně protivný, se najednou začal chovat jako právě zamilovaný. Nepřemýšlejte, co se stalo, ale buďte rády, že doma zase vládnou klid a mír. Sex odložte na večer, kdy budete oba v pohodě a milování budete oba považovat za nejlepší možné zakončení dne.

Štír

Při kvadratuře mezi Saturnem a Uranem je to se sexem složité. Hrozí, že samy nebudete vědět, zda se milovat chcete, nebo nechcete. V důsledku toho se k miláčkovi zachováte způsobem, který nechápe, což ho rozčiluje. Kdybyste si předem určily, co chcete, a podle toho jednaly, prospějete tím sobě i jemu.

Střelec

Zatímco ráno bude chaotické a den dost bouřlivý, večer si nervové vypětí vynahradíte. Kdybyste se rozhodly, že do postele přinesete šampaňské a budete ho oba popíjet v rámci milostné předehry, pěkně vás to rozvášní. Miláček, který vás z podobných rozkošnických sklonů nepodezíral, to ocení dvojnásob.

Kozoroh

K sexu můžete využít večer, kdy budete sice pod doznívajícím, ale pořád dostatečně silným vlivem trigonu mezi Sluncem a Lunou. Kdybyste chtěli milování využít k posílení vztahu a k tomu, abyste sebe i miláčka ujistily, že je mezi vámi všechno v naprostém pořádku, máte zelenou. Vaše láska prostě nabírá druhý dech.

Vodnář

Při kvadratuře mezi Saturnem a Uranem máte sklony cítit se ublíženě i v případě, kdy k tomu nemáte důvod. To, že se miláček nechová zrovna tak, jak jste si představovaly, ještě neznamená, že se postavil proti vám. Kdybyste se s ním večer pomilovaly, pochopíte, že je mezi vámi všechno v pořádku, i když to tak nevypadá.

Ryby

To, že při Luně v Panně nemáte na sex zrovna chuť, vám ani partnerovi vadit nebude. Oba si užijete večer, kdy budete vedle sebe jen tak ležet a vychutnávat si pocit vzájemné blízkosti. Sex můžete mít i jindy, ale tolik něhy najednou si dopřejete jen málokdy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám